Mărturia cutremurătoare a unei mame care a fost nevoită să aleagă între cei trei copii ai săi: „Nici nu mă mai puteam concentra”

Publicat: 17 Aug. 2020, 15:49 Arhiva
Mărturia cutremurătoare a unei mame care a fost nevoită să aleagă între cei trei copii ai săi: „Nici nu mă mai puteam concentra”

O tânără mămică însărcinată cu tripleți a fost nevoită să aleagă între copiii săi. Unul dintre micuți a avut probleme, iar din acest motiv Chloe a fost nevoită să ia o decizie în ceea ce privește sarcina.

Chloe şi lui Rohan Dunstan, o familie fericită care aveau deja trei copii, mai exact trei băieți și-au dorit întotdeauna să aibă și o fetiță.

După mai multe încercări, Chloe să rămână însărcinată, iar la ultimul control pe care femeia l-a făcut a primit o veste minunată: era însărcinată cu tripleți.

„Nici nu mă mai puteam concentra”

În săptămâna 28 de sarcină, Chloe a mers la un nou control. A aflat atunci că avea în pântec doi băieţi şi o fetiţă. Din nefericire, tot atunci femeia a aflat ceva care a șocat-o. Medicii i-au spus faptul că fetiţa era slab dezvoltată şi toate semnele indicau că nu va supravieţui.

Cadrele medicale au făcut toate analizele necesare, iar singura soluție era la acel moment ca femeia să intre în operație pentru a salva măcar viețile celor doi băieței.

„Nici nu mă mai puteam concentra. Auzeam ce spune doctorul, dar cuvintele pur şi simplu nu păreau să se lege. Ştiam doar că toți copiii mei trebuie să trăiască. Am cântărit bine ambele variante, dar pur şi simplu nu puteam să renunţ la fetiţa mea. Ştiam că e puternică, ştiam că e o luptătoare, doar rezistase 28 de săptămâni în pântec fără să beneficieze de nutrienţii necesari supravieţuirii, ca fraţii săi”, a mărturisit Chloe, pentru presa locală, citează realitatea.net

Răspunsul dat de mamă. Ce a ales să facă

După mai multe zile în care s-a gândit ce decizie să ia, Chloe a hotărât să ducă sarcina la capăt şi să nu renunţe la niciun copil.

Când a venit ziua cea mare, şi-a luat soţul şi au mers la maternitate. Acolo, după câteva ore de travaliu, a născut doi băieţi minunaţi. Ultima a venit pe lume micuţa Pearl, minunea familiei. Deşi slăbită, fetiţa s-a dovedit a fi o adevărată luptătoare.

„Nu am cuvinte să descriu bucuria pe care o trăiesc! Sunt extrem de fericită, am şase copii minunaţi, cinci băieţi şi o fetiţă, Pearl”, a completat ea.

Publicat: 17 Aug. 2020, 15:49 Arhiva
Pe aceeași temă