Marius Tucă, dezvăluiri halucinante despre perioada în care a fost infectat cu noul coronavirus: „Nu puteam să strâng un pahar în mână”

Publicat: 15 Oct. 2020, 14:02 Vedete
Marius Tucă, dezvăluiri halucinante despre perioada în care a fost infectat cu noul coronavirus: „Nu puteam să strâng un pahar în mână”

Marius Tucă a trecut printr-o perioadă extrem de grea după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Jurnalistul povestește că a resimțit din plin simptomele și a încercat să stea departe de toți cei dragi, chiar și de câinele său pe care l-a băgat în izolare pentru a-l proteja.

Marius Tucă a făcut dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut din cauza infecției cu coronavirus. Totodată, acesta a explicat și la ce măsuri a recurs pentru a-i proteja pe cei dragi.

„Animalele de companie care locuiesc cu pacienți COVID-19 sunt de 8 ori mai predispuse la infectare. Eu am izolat câinele, și n-am făcut-o întâmplător. Mi-a fost teamă să nu se îmbolnăvească.

Mie mi se pare incredibilă cercetarea asta. Atenție pentru cei care au animale. Și noi iubim animalele de companie. Dacă ținem la ele trebuie să le izolăm exact precum… sau noi să ne izolăm în momentul în care avem COVID-19 și avem animale în casă, fie că este vorba de pisici sau câini”, a declarat Marius Tucă, în cadrul show-ul său, de la Aleph News.

„Nu puteam să strâng un pahar în mână”

Jurnalistul mărturisește faptul că a resimțit din plin simptomele abia după ce s-a vindecat. Acesta a fost asimptomatic și a precizat că s-a simțit extrem de obosit și a durat ceva timp să își revină.

„N-am avut niciun simptom. După 18 zile am avut un test negativ. Felul desăvârșit cum am fost tratat la Balș trei zile. La două săptămâni după ce am ieșit din spital, au început problemele, nimeni nu m-a avertizat.

A început astenia, oboseala, mi-era foarte greu uneori să traversez strada. Nu puteam să strâng un pahar în mână, astenie marcantă, după cele două săptămâni de izolare în casă, era la fel de greu să traversez strada, după o săptămână am început să-mi recapăt forțele – o sfârșeala incredibilă, mă întrebam dacă m-am vindecat sau nu, poate dura 2-3 luni situația post-covid“, a mai povestit Marius Tucă.

Publicat: 15 Oct. 2020, 14:02 Vedete
Pe aceeași temă