Marius Elisei o face praf pe Oana Roman. Ce a putut să spună

Publicat: 12 Dec. 2019, 16:00 Vedete
Marius Elisei o face praf pe Oana Roman. Ce a putut să spună

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, după o relație care dura de șapte ani.

Oana Roman a menționat că a ales varianta de a publica un mesaj în mediul online pentru ca orice speculație să fie eliminată. Scrie, totodată, că avea ”o datorie” față de publicul pe care nu l-a mințit niciodată și recunoaște că relația dintre ea și Marius nu mai funcționează ca la început, însă își dorește ca relația ”de părinți” să nu sufere.

„Am ezitat de zeci de ori să fac această postare! Am scris-o și am șters-o apoi! Din păcate, o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă, așa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată. Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații. În aproape 7 ani de relație, am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut și momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!”, a scris Oana Roman pe rețeaua de socializare.

Marius Elisei a anunțat despărțirea înainte de Oana Roman

Însă, primul care a anunțat despărțirea a fost chiar Marius Elisei. Acesta a postat, cu doar câteva zile înainte ca soția lui să facă publică ruptura, un video cu piesa ”Perfect fără tine”, a trupei Vama, alături de mesajul: ”Mă reprezintă. Este pentru mine compusă. Îţi mulţumesc, Tudor Chirilă”, a scris Marius Elisei.

Publicat: 12 Dec. 2019, 16:00 Vedete
Pe aceeași temă