Marius Elisei, lovit de Oana Roman? Vica Blochina a povestit un episod halucinant care s-ar fi petrecut între cei doi

Publicat: 04 dec. 2023, 17:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Vica Blochina a făcut o nouă dezvăluire halucinantă despre fosta ei prietenă, Oana Roman. Mai exact, blondina a povestit un episod care s-ar fi petrecut în prezenţa ei, dar şi a altor persoane, între fiica lui Petre Roman şi fostul soţ.

După ce zilele trecute Vica Blochina o acuza pe Oana Roman că îşi minte urmăritorii din mediul online, recent a venit cu noi dezvăluiri despre vedetă, din perioada în care erau prietene. Blondina a mărturisit că fosta soţie a lui Marius Elisei este o fire dificilă, ba chiar violentă, iar o scenă pe care ar fi trăit-o în casa acesteia ar sta drept dovadă.

Oana Roman l-ar fi bătut pe Marius Elisei

Concret, Vica a povestit că fostul soţ al vedetei nu ar fi avut o viaţă prea uşoară alături de aceasta. Potrivit spuselor fostei balerine, bărbatul era tratat ca o slugă, iar cea care i-a fost soție nu ezita să îl umilească în văzul tuturor.

Vica Blochina și-a amintit un episod în care bărbatul ar fi fost lovit chiar în fața ei și a altor prieteni. Totul s-a întâmplat acasă la Oana Roman, iar Marius Elisei ar fi primit câteva palme în faţa prietenilor.

„Marius Elisei a suportat cât a suport, apoi a fugit definitiv. A găsit una bună şi aia a fost, Slavă Domnului! Şi-a dat seama că e greu cu balaurul. Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap.

Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de ruşine”, a declarat Vica Blochina, potrivit playtech.ro. 

Vica Blochina: Câţi au râs de ea… Inclusiv dintre prietenii ei”

De asemenea, Vica Blochina a mai povestit că nu doar Marius Elisei ar fi fost victima Oanei, ci şi alţi apropiaţi ar fi trecut prin momente stânjenitoare din cauza vedetei.

„Ea a început să vorbească urât după ce am scris că ea e grasă şi îşi retuşează pozele. Eu nu am nimic de ascuns, de ce să mint? Tu ştii câte mesaje primesc de la oameni despre ea? Câţi au râs de ea… Inclusiv dintre prietenii ei.

Ea nu are prieteni adevăraţi, nu a păstrat nimeni prietenia oamenilor. Nimeni nu îi ia apărarea, ea nu ştia să păstreze oamenii aproape. Toată lumea trebuie să facă ce vrea ea, altfel nu se poate”, a mai spus Vica Blochina.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 04 dec. 2023, 17:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă