Mario Fresh și fiica lui Dragoș Bucur, cel mai nou cuplu! Artistul i-a dat inelul în fața tatălui

Publicat: 27 sept. 2023, 14:28 Autor: Camelia Vedete

Mario Fresh și fiica lui Dragoș Bucur, cel mai nou cuplu! Artistul i-a dat inelul în fața tatălui, în timp ce filmau un videoclip.

Piesa „Ce seară minunată” a fost extrem de așteptată, mai ales că vine cu un element inedit. Doi dintre actorii principali din film, Dragoș Bucur și Dorian Boguț, au intrat în studio alături de Mario Fresh și RENVTO și au înregistrat o strofă din piesă.

În videoclip joacă și fiica cea mare a lui Dragoș Bucur. Povestea îl captează pe privitor! În timp ce Mario Fresh se plimbă cu barca, Dragoș Bucur și alți doi actori încearcă să intre în vorbă pentru o colaborare muzicală. Ei bine, fiica vedetei de la PRO TV este iubita lui Mario Fresh în videoclip. Acesta îi cântă, dansează împreună și îi dă inelul.

Mario Fresh și fiica lui Dragoș Bucur, cel mai nou cuplu!

„Cel mai puțin probabil pe lumea asta este ca Dragoș Bucur să cânte. Următorul lucru pe listă este să cânte alături de Alexandru Papadopol și Dorian Boguță. Al treilea pe listă este ca ei să cânte alături de Mario Fresh. În schimb, cele mai probabile lucruri pe anul 2023 sunt: Ce seară minunată intră în topurile muzicale, iar Încă două lozuri devine cel mai vizionat film românesc al anului!”, a declarat actorul Dragoș Bucur.

„Am fost surprinși, atât eu cât și Renato, când am primit această propunere, însă am acceptat-o imediat. Ne-am bucurat mult să readucem în actualitate o piesă cu un refren atât de cunoscut. Ne-am bucurat de felul în care publicul a primit piesa și vibe-ul pe care l-am creat când am cântat-o prima dată la UNTOLD”, a declarat Mario Fresh.

Videoclipul piesei „Ce seară minunată” a fost regizat de Dan Petcan și a fost filmat în două zile în mai multe locații. S-au filmat scene atât pe apă, cât și pe uscat. Adrenalina dată de cursele de mașini, manevrate de campioni europeni la drifturi, s-a îmbinat cu sentimentul de nostalgie, dat de o plimbare cu barca. N-au lipsit nici emoțiile date de situațiile neprevăzute apărute pe platourile de filmare.

„Am încercat să fiu doar un actor-prestator. E o vorbă în cinematografie: Dacă vrei să-l ajuți pe regizor, încearcă să nu-l încurci! M-am implicat doar în producția videoclipului, că a fost nevoie. A trebuit să găsim bărci, mașini de drifting, locații speciale. Spre norocul nostru, am avut campioni europeni la drift. La filmare a fost că o șaorma, cu de toate. Și bine, și greu, și imprevizibil, dar cu un final fericit până la urmă. Era să ne răstoarne valurile când am ieșit în larg, apoi au apărut delfinii, la apus am sărit îmbrăcați în apă și noaptea am condus spre București și spre norocul meu am adormit după ce am parcat”, a declarat actorul Dorian Boguță.

Publicat: 27 sept. 2023, 14:28 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă