Mario Fresh, de urgență pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu artistul

Publicat: 03 Dec. 2020, 10:49 Vedete

Mario Fresh și-a îngrijorat fanii după ce le-a povestit acestora că a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Din fericire nu a fost nimic grav, artistul a ajuns în cabinetul medicului stomatolog, pentru extracția unei măsele de minte. 

Mario Fresh a trecut prin momente dificile după ce a ajuns de urgență pe mâna medicului stomatolog pentru extracția unei măsele de minte. Artistul a stat destul de mult în salonul medicului, pentru că extracția măselei din minte nu este o intervenție simplă, ci una dificilă. După ce intervenția a luat sfârșit, cântărețul le-a povestit fanilor săi faptul că toată fața îi este amorțită.

„Cam așa îmi simt eu capul după intervenția chirurgicală de astăzi. A trecut anestezia, a început să mă doară puternic, cred că nu voi dormi deloc din cauza durerii”, a spus Mario Fresh pe pagina lui de Instagram.

Ce îl deranjează pe Mario Fresh la iubita lui

Alexia și Mario au invitați într-o emisiune de televiziune, acolo unde au vorbit despre problemele din relația lor. Astfel, cântărețu a povestit faptul că partenera lui este o persoană foarte geloasă.

”Este cicălitoare, nu ai cum să mă întrebi de 30 de ori pe zi cu ce să te îmbraci. (…). Când se uită cineva de sex feminin la mine: ce se uită asta la tine, ce treabă are cu tine”, a spus Mario Fresh în cadrul emisiunii.

Alexia a recunoscut că cele spuse de partenerul lui sunt adevărate, iar în ultima perioadă a devenit foarte geloasă pentru că îl iubește foarte mult.

„Sunt cicălitoare, recunosc. Mie îmi place să fiu mai copil si sunt cam geloasă în ultima perioadă (…) Sunt mai posesivă pentru că îl iubesc foarte mult”, a explicat Alexia Eram.

Dar asta nu e tot. Alexia a explicat la rândul ei faptul că nu ar putea să treacă peste o eventuală infidelitate, iar acesta este motivul în cazul în care s-ar despărții de Mario Fresh.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 Dec. 2020, 10:49 Vedete
Pe aceeași temă