Mario Fresh, ce-ai făcut? Artistul s-a tuns scurt! Ce reacție a avut Alexia Eram

Publicat: 19 Mar. 2020, 08:07 Vedete

Mario Fresh a făcut o nebunie! Dar una destul de plăcută de admiratorii săi, căci feedback-ul a fost unul pozitiv, după ce a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Cel care a fost alături de Alex Velea în Asia Express a făcut o vizită salonului de înfrumusețare, acolo unde iubitul Alexiei Eram a luat decizia de a se tunde scurt. Artistul a postat imediat o imagine pe rețelele de socializare și a strâns numeroase comentarii și peste 40 de mii de comentarii. Evident, cu siguranță Alexia a avut o reacție foarte bună, având în vedere că este partenerul ei. Dar dacă stai să te uiți îndelung la imagini, nu-i stă rău deloc lui Mario!

„Mai bine așa? 😁 Am scos vlog nou. Vedeți acolo reacția mea după ce m-am tuns! Lasați în comentarii cum credeți că îmi stă mai bine”, a scris Mario Fresh pe contul său de Instagram.

Și fratele Elenei Gheorghe, Costin Gheorghe, i-a scris un comentariu la imagine: ”Sper că te-ai tuns!”. Mario i-a răspuns imediat: „A crescut părul invers”. Costin continuă: ”Ai și tu vorbele tale!”.

„Mult mai bine așa🙏 / 😍😍😍😍mult mai bine / Mario? / Mamăă ce bine că te-ai tuns🔥🔥😍 / Îți stă mai bine aşa💪💕 / Woow altceva 💯🤩❤️🔥 / Mamă cât de șmecheeer!❤️❤️😍😍😍 / Super fresh! / Așa îți stă super binee❤️❤️ / Bine freza!!! 🔥 Îți stă super, îmi era dor 😂 / Îți stă forță ❤️ / Tu ești un frumos. Nu contează freza sau cu ce te îmbraci 👏👏👏😊😊😊”, sunt doar unele dintre părerile internauților.

Publicat: 19 Mar. 2020, 08:07 Vedete
Pe aceeași temă