Marilyn Monroe, fară lenjerie intimă în cel mai important moment al vieţii sale

Publicat: 20 Nov. 2019, 16:18 Ciao.ro

Legendara actriţă a şocat o lume întreagă în mai 1962, când s-a prezentat la un eveniment important fără lenjerie intimă.
Marilyn Monroe a făcut senzaţie, iar despre apariţia sa de la acea vreme încă se vorbeşte.

A fost un moment memorabil din showbizul american, în care cea mai sexy vedetă de la Hoollywood i-a dedicat o melodie celui mai mare om în stat, preşedintelui american John F. Kennedy de ziua lui.

sursă: the guardian

Într-o carte, diverşi oameni din domeniu prezenţi la eveniment au povestit tot ce-şi aduc aminte despre momentul intrat în istorie.

“Marilyn i-a cântat lui Jack Kennedy în acea rochie faimoasă, care a fost cusută de Jean Louis pe ea, iar Mike (n.r. regizor hollywoodian) era chiar lângă ea. Mi-a spus că s-a întâmplat să fie foarte aproape de ea şi să fie martor la o chestie inedită. Rochia care era perfect mulată pe corpul ei s-a crăpat puţin la cusături şi atunci am putut să-mi dau seama că nu purta lenjerie intima…”, a declarat unul dintre cei prezenţi la eveniment.

Rochia nude a lui Monroe a devenit emblematică

Marilyn s-a prezentat pe scenă într-o rochie cu mărgele, nu mai puţin de 4.000, mulată, care i-a scos în evidenţă talia subţire şi bustul generos.

Vedeta din „Gentlemen Prefer Blondes” a făcut senzaţie în rochia aceea şi nu puţină lume s-a întrebat, atunci mai mult ca oricând, dacă nu cumva senzuala actriţă nu avea o aventură cu preşedintele american.

Kennedy era, la acea vreme, căsătorit cu Jacqueline Bouvier Kennedy, dar asta nu ar fi împiedicat-o pe vedetă să se apropie de Jack. Tot atunci au început zvonurile conform cărora actriţa ar fi fost implicată într-o relaţie sexuală şi cu fratele preşedintelui, Robert F. Kennedy.

Se pare că niciunul dintre aceste zvonuri nu au fost confirmate. Mai mult, Monroe a dispărut din viaţa fraţilor Kennedy la scurt timp după acel moment memorabil. În august 1962, la numai trei luni de la evenimentul cu pricina, Marilyn a fost găsită moartă în casa ei din Los Angeles. Cauza oficială a fost supradoza de droguri, însă multă lume suspectează că ar fi fost omorâtă.

Publicat: 20 Nov. 2019, 16:18 Ciao.ro
Pe aceeași temă