Mariana Moculescu, dezvăluiri halucinante despre cel mai negru capitol din viața fiicei sale: ”Mi-au forțat copilul să se drogheze”

Publicat: 03 oct. 2023, 15:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Mariana Moculescu, dezvăluiri halucinante despre cel mai negru capitol din viața fiicei sale: ”Mi-au forțat copilul să se drogheze

Mariana Moculescu a vorbit despre problemele cu care fiica ei s-a confruntat din cauza drogurilor. Nidia ar fi fost atrasă în lumea substanțelor interzise de anturajul periculos pe care îl avea la vremea respectivă. Fosta soție a lui Horia Moculescu își amintește cu durere despre acest capitol negru din viața familiei sale.

Mariana Moculescu a vorbit cu sinceritate despre un moment dificil pe care l-a trăit cu fiica ei.

”Mi-au forțat copilul să se drogheze, au atras-o într-o cursă, este vorba despre niște oameni, din apropierea mea, care m-au urât foarte mult, nu m-au lăsat în pace. S-au tot ținut de capul copilului meu, a fost o răzbunare, s-a declanșat o ură neagră. Și, cum victimă nu puteam fi eu, au vrut să se răzbune pe mine prin Nidia.

Așa cum li se întâmplă multor copii nevinovați, micuții sunt așteptați în afară școlii, li se dau cantități mici de drog, pentru un copil este foarte ușor să-l adaptezi unei substanțe narcotice. Așa și în cazul Nidiei, au vrut să o aducă pe acestă cale stricată. Am aflat că atât eu cât și Horia și Nidia avem, de atunci, din 2010, cred, dosare antidrog, și acum suntem sub urmărire, sunt sigură că suntem urmăriți să vadă cu cine ne întâlnim. Nu e un zvon că avem dosar, eram în clădirea Poliției Antidrog mi s-au arătat dosarele, de față cu doi polițiști, o femeie și un bărbat!”, a declarat vedeta pentru Playtech.

Mariana Moculescu și fiica ei, Nidia

Mariana Moculescu: ”Părinții trebuie să se transforme în spioni”

Bruneta susține că părinții trebuie să fie foarte atenți la ceea ce fac copiii lor pentru că ar putea cădea foarte ușor în capcana drogurilor.

”Părinții trebuie să se transforme în spioni, în mai ceva ca bodyguardul lui Whitney Houston, să întrebe în stânga și în dreapta, să le verifice anturajul, colegii de școală.

Copiii trebuie să îi știe de jupâni pe părinți, să știe care le sunt limitele. Dacă văd că sunt tratați cu nepăsare de către cei din casă, ei se duc și-și bagă în venă, căci știu că nu îi ceartă nimeni. Dacă, tu, ca părinte, nu te-ai impus, dacă nu îi mai tai din bonusuri sau din bani, ei vor face ce vor dori! Lipsa de implicare a părinților înseamnă să îi scapi din mână. Eu cred că educația e ca un tango argentinian în trei”.

Mariana Moculescu: „Unele mame le cumpără copiilor droguri, ca să îi calmeze”

În continuare, fosta soție a lui Horia Moculescu a transmis un mesaj dur pentru părinții care nu au grijă de copii. Bruneta nu înțelege cum adolescenții ajung să consume substanțe interzise făra ca nimeni să nu își dea seama de acest lucru.

”Cum să nu știi? Păi, vine copilul acasă, nu mai e el. E pierdut în spațiu, o mamă își simte imediat copilul, după cum privește, cum se exprimă, cum gesticulează. Devine rău, nervos, pare că îl are pe dracu în el și tu zici că nu știai?

Păi, cum să știi, dacă stai să spargi semințe în fața televizorului, la telenovele? Am auzit că unele mame le cumpără copiilor droguri, ca să îi calmeze, căci intră în sevraj și fac foarte urât. Păi, nu mai bine îl duci la o clinică de dezintoxicare și anunți autoritățile, așa cum am făcut eu?

Asta face un părinte adevărat, care vrea să-și salveze copilul din ghearele periculoșilor dealeri de droguri, care sunt tot mai mulți în România”.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 oct. 2023, 15:52 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă