Mariana Ionescu Căpitănescu rupe tăcerea despre divorț: „Am plecat la acest drum cu suspiciuni încă de la început”

Publicat: 30 ian. 2024, 11:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Mariana Ionescu Căpitănescu şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu recent şi a vorbit cu sinceritate despre viaţa ei sentimentală. Artista avea doar 18 ani atunci când a ajuns pentru prima dată în faţa altarului. Nu şi-a dorit neapărat să facă acest pas, însă spune că acesta a fost destinul ei. Află în rândurile de mai jos ce alte dezvăluiri a mai făcut. 

Primul mariaj al cântăreţei a durat şapte ani. Încă de la început vedeta a simţit că nu este ce trebuie. Din acest motiv nu a dorit să aibă niciodată copii cu fostul soţ.

Mariana Ionescu Căpitănescu: „Am plecat în această căsnicie cu suspiciuni încă de la început”

Cu toate acestea nu a avut curaj să divorţeze la început. Ulterior şi-a luat inima în dinţi şi a făcut un pas spre fericire.

”M-am căsătorit la 18 ani, nu pentru că mi-am dorit, așa s-a întâmplat. Am fost dusă în această direcție și m-am urcat în trenul greșit al căsniciei și mi-am dat seama că trebuie să cobor din acest tren. Am coborât trăgând alarma! Șapte ani a durat prima căsnicie, la început nu mi-am dorit copii, mi se părea că nu sunt pregătită. Apoi am considerat că nu e cazul să am copii pentru că am plecat în această căsnicie cu suspiciuni încă de la început”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu în emisiunea Cristinei Șișcanu, După faptă și răsplată, la Metropola tv.

Ce spune artista despre a doua căsnicie

Pe cel de-al doilea soț l-a cunoscut la o petrecere de Crăciun. Dan Căpitănescu a apărut în viaţa artistei la momentul potrivit. În 1998, cei doi s-au căsătorit în Canada. Dan Căpitănescu este inginer mecanic, iar la momentul resprectiv avea afaceri profitabile în America. Din dragoste pentru artistă, bărbatul a renunţat la tot şi s-a întors în România.

Timpul le-a demonstrat că au făcut alegerea corectă pentru că au o căsnicie fericită în prezent.

”Este foarte importantă comunicarea și respectul. Nu am avut momente în care să ne aruncăm vorbe urâte, ne-am înțeles din priviri. Copiii noștri, de exemplu, când mai ridicăm tonul, sunt surprinși. Ei sunt obișnuiți cu noi să avem o relație blândă. Mai sunt mici disensiuni pe anumite lucruri dar le reglăm. El a fost cel care s-a îndrăgostit și m-a făcut pe mine să-l îndrăgesc și să-mi doresc să am copii. Și, pot să spun după 30 ani, că am făcut o alegere bună”, a mai spus artista.

Publicat: 30 ian. 2024, 11:58 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×