Maria Constantin, scandal de proporții cu o colegă de breaslă. De la ce a pornit totul

Publicat: 20 Mar. 2021, 10:02 Vedete

Maria Constantin este implicată într-un scandal cu cântăreața Lorenna. Cele două blondine și-au aruncat cuvinte grele în spațiul public.

În urmă cu câteva zile, Maria Constantin a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, la celebra rubrică “Spui tot sau îți ia gura foc”. Artista se pare că nu și-a iertat colegele din muzica populară, pe care le-a numit “niște bărfitoare”, însă cel mai neașteptat ”atac” a venit la adresa cântăreței Lorenna, interpreta melodiei „Tigaia”.

„Părerea mea despre colegele dn muzica populară e că sunt niște bârfitoare. Eu sunt cea mai bârfită, cred, cântăreață din muzica românească. Am încercat sa nu jignesc pe nimeni, chiar dacă oamenii au dat cu pietre in mine. La un moment dat și prietenii mă discutau pe la spate”, a afirmat Maria Constantin.

Cum a reacționat Lorenna

După ce acuzațiile au ajuns la urechile sale, Lorenna nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat. Cântăreața a mărturisit faptul că Maria Constantin nu face parte din cercul său de prieteni și astfel nu înțelege cu ce ar fi putut să o deranjeze.

“Nu îmi dau seama cu ce am putut s-o deranjez, eu nu am obiceiul ”să-mi bârfesc” colegii, ba chiar îi respect și apreciez munca fiecăruia. În primul rând, ea nu face parte din cercul meu de prieteni, pentru a fi în atenția discuțiilor noastre”, a spus Loreenna pentru click.ro.

”Singura dată când numele ei a apărut într-o convorbire de-a mea cu cineva, a fost atunci când, acum câteva luni, am fost contactată de către o televiziune pentru a face o colaborare muzicală cu Vulpița și Viorel și eu am refuzat. Persoana care m-a contactat a încercat să mă convingă, dându-mi exemplu proiectul ”Maria -Viorel”. Eu mi-am construit o carieră frumoasă, bazată pe muncă asiduuă și compoziții proprii de bun gust, nu pe scandaluri! Vreau să merg în continuare pe drumul ales de mine, nu vreau să fac prostituție muzicală!”, a adăugat aceasta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 Mar. 2021, 10:02 Vedete
Pe aceeași temă