Margherita de la Clejani și-a urmat ”visul american”, însă puțini știu câți bani face, de fapt!

Publicat: 18 iun. 2021, 09:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Margherita de la Clejani și-a îndeplinit visul cel mai arzător, și anume dorința de a-și urma ”visul american”. La vârsta de 28 de ani, Marga are multe pasiuni, însă una dintre ele este pe primul loc în acest moment, și anume firma de îmbrăcăminte pe care o deține.

Fata Clejanilor, Margherita, este o tânără împlinită, care reușește să îmbine utilul cu plăcutul. Artista în vârstă de 28 de ani a reușit să își deschidă o firmă de îmbrăcăminte chiar pe Calea Victoriei din Capitală, magazin care îi și poartă numele. Ba mai mult decât atât, putem spune că Marga a dat lovitura în afaceri, căci articolele vestimentare nu sunt chiar pentru toate buzunarele, prețurile fiind ușor „piperate”. Cea mai ieftină rochiță costă în jur de 600 de lei. Un alt articol vestimentar poate ajunge și chiar și la suma de aproape 1800 de lei.

Puțini sunt cei care știu despre Margherita de la Clejani faptul că a absolvit cu nota 10 cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Capitală și a făcut și un master în Comunicare și Publicitate, arată Cancan.

De asemenea, Margherita de la Clejani și-a strâns bani și de la evenimentele la care a cântat alături de părinții ei.

Fiica Clejanilor a picat BAC-ul de două ori

La capitolul „şcoală”, vedeta nu şi-a dat prea mult interesul. Margherita le-a dat emoţii serioase părinţilor săi în anul 2011, atunci când a dat pentru prima dată bacalaureatul. Presa scria la acea vreme faptul că tânăra a adormit în sala de examen.

 „Anul acesta voi încerca din nou să dau BAC-ul, căci anul trecut am adormit cu capul pe bancă la una dintre probe și am fost exclusă de la Bacalaureat”, declara Margherita pentru click.ro.

Nici a doua oară nu a fost cu noroc, pentru că bruneta a picat cu numai două sutimi, obținând media 5,98. În toamna lui 2012, Margherita a reușit să promoveze Bacalaureatul, cu o medie finală de 6,65.

„Am scris opt pagini şi am plecat ultima din clasă, pentru că m-am concentrat foarte mult. Îmi zbârnâie şi acum creierii în cap. Sper că a treia oară să-mi poarte noroc, că nici nu-l mai dau. Dacă şi acum pic, sunt mai pornită ca niciodată să mă răzbun pe toţi profesorii. Voi face o grevă în învăţământul românesc şi voi merge la toate televiziunile să fac scandal”, declara Margherita la vremea respectivă.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 18 iun. 2021, 09:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă