Margareta Pâslaru a uimit toată audiența unui eveniment. La 78 de ani a arătat impecabil!

Publicat: 27 Sep. 2021, 11:08 Vedete

Margareta Pâslaru a uimit toată audiența unui eveniment! Marea doamnă a muzicii și a filmului românesc a fost prezentă, de curând, la Gala UCIN, acolo unde a atras toate privirile cu ținuta ei.

Margareta Pâslaru a uimit audiența!

Margareta Pâslaru dă lecții de modă. Îndrăgita artistă știe cum să fie în pas cu tendițele actuale fără să-și trădeze vârsta. Prezentă la Gala UCIN, ea a avut o imagine impecabilă, așa cum de altfel se așteptata toată lumea.

Mereu elegantă, ca „scoasă din cutie”, cu niciun fir rebel în coafură, machiaj discret și corespunzător vârstei și trăsăturilor sale, cu haine pe care nu vei vedea niciodată nici cea mai mică scamă, Margareta Pâslaru a reușit să fie admirată de toată lumea. Mai  multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cine este fiica Margaretei Pâslaru

Îndrăgita artistă are o fiică, pe Ana Maria Sencovici. Ea locuiește cu familia peste Ocean.

Țin foarte mult la familia mea, și la cei vii, și la cei morți, tocmai de asta evit să vorbesc despre ei în interviuri. Simt că am datoria să-i țin la dis­tan­ță de comentariile altora. Există uneori o curio­zi­tate morbidă a publicului față de unele detalii de viață, care te duce parcă cu gândul la farsele lui Ca­ragiale. Familia mea e bine, eu fac naveta regu­lat peste Ocean, fiica mea vine și ea aici când poa­te, dar sigur că acum, dat fiind contextul pande­miei, ne-am văzut mai mult pe Skype”, a declarat Margareta Pâslaru într-un interviu acordat pentru Formula As.

Chiar dacă familia ei e departe, Margareta Păslaru recunoaște că nu se simte singură.

Atâta timp cât avem o carte în casă, nu sun­tem singuri. Eu niciodată nu mă simt singură, cu­vântul ăsta nu există la mine. Nu e vorba că sunt optimistă, sunt o persoană dramatică, am alte tristeți, dar totul se reglează în muzică”, a declarat artista.

 

 

Publicat: 27 Sep. 2021, 11:08 Vedete
Pe aceeași temă