Marea Unire ZU 2020: „Peste 30 de artiști s-au unit cu România, două seri la rând, într-un spectacol maraton, cel mai mare concert din pandemie!”

Publicat: 02 dec. 2020, 16:08 Autor: ileana.ghinea News

„Mulțumim vouă, celor de acasă, români de peste tot, de la Londra, din Italia, din Franța, din Berceni, de la Baia Mare, de la Iași!”, a spus Daniel Buzdugan, în încheierea celui de-al doilea show „Marea Unire ZU” 2020. Ascultătorii Radio ZU de peste tot, dar și telespectatorii Antenei 1, s-au bucurat în prima seară din decembrie, de Ziua Națională a României, de partea a doua a celui mai mare concert din pandemie.

Pe scena Marea Unire ZU au dat startul show-ului, de această dată, Puya și Jo care au cântat „Undeva în Balcani”. Spectacolul a fost continuat de Loredana cu un moment exploziv, un colaj de muzică populară de mare excepție. Raluka și Proiectul Balkanic au scris din nou istorie pe scena Marea Unire ZU, iar Lidia Buble și Fuego au provocat piele de găină tuturor celor care i-au urmărit. Piesa „Să nu-mi iei niciodată dragostea” a fost readusă în inimile românilor de peste tot de Raluka și Proconsul. Spike și Andia ne-au bucurat cu „Salcâmii”, iar finalul a fost al domnului Tudor Gheorghe.

„Dragilor, cu Marea Unire ZU 2020 ați livrat stări de bine la domiciliu!”, frumos spunea un ascultător Radio ZU printr-un mesaj transmis prin SMS la 1815.


„Suntem un popor, o forță! O singură Românie!”

Devenită deja tradiție, de 10 ani, Marea Unire ZU unește muzica nouă cu muzica de altă dată, liant fiind hiturile nemuritoare transmise prin vocile artiștilor care se aud în fiecare zi în playlistul Radio ZU. Anul acesta, de asemenea, cele mai frumoase melodii din toate timpurile s-au auzit la ZU. Peste 30 de artiști au acceptat provocarea de a participa la cel mai mare concert din pandemie.

„Dragilor, de mâine ne întoarcem la treaba noastră. Treaba noastră este să ne întoarcem la Radio ZU să unim românii de peste tot, să unim artiștii așa cum facem la Marea Unire ZU și să vorbim bine în fiecare zi. Vă mulțumim mult!”, a spus Mihai Morar, la finalul celui mai mare concert din pandemie.

The Motans, Vlăduța Lupău, Alina Eremia, Spike, Andia, Azur, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Eric Dobriceanu, Proconsul, Alexandra Stan, Pindu, Mira, Connect-R, Nico, Puya, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Pepe, Mario Fresh, Loredana, Liviu Teodorescu, Cornel Ilie și Alexandra Stan sunt artiștii care s-au unit cu țara pe 30 noiembrie și 1 decembrie, în super concertul difuzat simultan de Radio ZU și Antena 1.

Toate momentele de la Marea Unire ZU ediția 2020 pot fi urmărite pe contul de Youtube Radio ZU.

Cel mai mare concert din pandemie, Marea Unire ZU 2020, a fost organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

********************************

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

Publicat: 02 dec. 2020, 16:08 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă