Mare scandal între Ilie Năstase și Ciprian Marica! S-au aruncat acuzații grave: ”Mi-o fi pus ceva în băutură ca să semnez”

Publicat: 22 Jan. 2022, 12:46 General

Scandalul dintre Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis al României, și Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale de fotbal, continuă și nu doar la nivel declarativ, ci și în instanțele de judecată.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu mai bine de două luni, Ilie Năstase și Ciprian Marica, fin și naș, au ajuns la „cuțite”. Asta după ce fostul fotbalist l-a scos pe fostul jucător de tenis din Fundația „Ilie Năstase” care administrează Baza Voința.

Totul ar fi pornit de la niște neînțelegeri de ordin financiar. După ce în cadrul Bazei Voința Ciprian Marica a construit trei terenuri sintetice de fotbal. În cele din urmă, cei doi s-ar fi împăcat și Ilie Năstase urma să fie reprimit în propria fundație. Însă lucrurile au luat din nou o întorsătură negativă.

Acum, Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica de fals în acte și va merge mai departe cu procesul. Mai multe detalii pe Prosport.

De ce l-a ales Ilie Năstase pe Ciprian Marica să-i fie naș de cununie

În ciuda faptului că fotbalistul Marica este mai mic cu 40 de ani decât Ilie Năstase, fostul mare tenismen a decis că doar acesta este potrivit să fie naș de cununie pentru el și pentru soția sa, Ioana. Decizia a fost luată din considerentul că cei doi au fost prieteni foarte buni, la fel și partenerele sale de viață.

Ciprian Marica este un prieten foarte bun, am relații foarte bune cu el. Ne-am asociat la Academia mea, că să facă și el fotbal. Ioana a mea este foarte bună prietenă cu Ioana lui și ne vedem foarte des.

Suntem vecini la Mamaia. Ciprian este un băiat care-mi place foarte mult, un băiat care a muncit în fotbal și face lucruri bune și în afară de fotbal”, a declarat Ilie Năstase în 2020.

Publicat: 22 Jan. 2022, 12:46 General
Pe aceeași temă