Marcel Pavel, despre problemele financiare cu care se confruntă: ”Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin”

Publicat: 21 Apr. 2021, 15:40 Vedete
Marcel Pavel, despre problemele financiare cu care se confruntă: ”Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin”

Marcel Pavel a vorbit în cadrul unui interviu despre problemele financiare cu care se confruntă. Artistul a dezvăluit faptul că a investit greșit o sumă mare de bani, iar din acest motiv în prezent situația în care se află nu este deloc roz.

Marcel Pavel este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Deși mulți ar crede că are o viață lipsită de griji, iată că problemele nu îi dau pace cântărețului.

Recent, acesta a povestit faptul că nu-și mai revine cu banii după ce, în urmă cu câțiva ani a făcut o investiție care în cele din urmă s-a dovedit greșită.

„Am făcut o imprudență prin 2008. Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin cu banii. Trebuie să întrețin opt persoane și în pandemia asta e foarte greu. Am ajuns la fundul sacului! Dacă eram în altă țară, probabil eram milionar și aveam și avion la scară!”, a declarat Marcel Pavel la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, notează click.ro.

Marcel Pavel a trecut prin momente dificile

Anul trecut, interpretul Marcel Pavel a trecut prin momente extrem de dificile, după ce s-a infectat cu coronavirus la filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”.

”După externarea mea, când m-am vindecat de COVID-19, am plecat la Câmpulung Muscel, la pensiunea unui prieten, un complex cu teren de tenis şi baltă de pescuit, pentru că aveam nevoie de oxigen, de aer montan şi de linişte. Am fost şi la mare, la o pensiune superbă de la Vama Veche şi m-am relaxat. Am stat cu familia cel mai mult din istoria vieţii mele, dacă pot să spun aşa. A fost o experienţă fericită, dar n-aş dori să se prelungească, sincer să fiu”, a declarat artistul.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 21 Apr. 2021, 15:40 Vedete
Pe aceeași temă