Marcel Ciolacu: ”Vom ajunge la o datorie de 55%, indiferent de cât vrea Cîțu să umfle PIB-ul”

Publicat: 29 Sep. 2021, 11:24 News
Marcel Ciolacu: ”Vom ajunge la o datorie de 55%, indiferent de cât vrea Cîțu să umfle PIB-ul”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că în curând vom ajunge la o datorie de 55%, indiferent de cât vrea premierul Florin Cîțu să umfle PIB-ul tării.

El susține că premierul minte când vine și aruncă în spațiul public măriri de salarii în fiecare an, întrucât la o astfel de datorie, toate creșterile de salarii, pensii și alocații trebuie înghețate.

Cîțu trebuia să pună un film cu Pinocchio, nu cu Superman, pe social media. Acum se îngheață…pensiile… minte, el va ajunge la o datorie de peste 55%, indiferent de cât vrea să umfle…E pentru umflarea PIB. Datoria e procentuală sumă numerică. Înțelegem toate șmecheriile, nu am venit chiar pe jos. El vine acum cu salariul minim , ce faci la 55%? Vine PNRR, unde te împrumuți de 14 miliarde, automat ajungi peste 55%, e o lege în România, în care totul trebuie înghețat, nu mai ai voie să faci nicio mărire, altfel trebuie să vii cu o lege”, a declarat Marcel Ciolacu, marți seară la România TV.

Liderul PSD îl acuză pe Florin Cîțu că minte precum „Pinocchio” când se laudă cu investițiile masive făcute de actuala guvernare, pe care nu le vede nimeni. El preconizează că românii vor trăi din ce în ce mai rău, în urma scumpirilor uriașe pe care cei mai mulți le vor resimți din plin, mai ales în această iarnă.

Mai multe detalii, pe GÂNDUL.RO.

Publicat: 29 Sep. 2021, 11:24 News
Pe aceeași temă