Marcel Ciolacu: ”Toată Europa se testează, la noi vor să impună vaccinarea obligatorie”

Publicat: 05 Oct. 2021, 13:08 News
Marcel Ciolacu: ”Toată Europa se testează, la noi vor să impună vaccinarea obligatorie”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat Guvernul Cîțu că au eliminat testarea, așa cum se procedează în Uniunea Europeană, lăsându-i pe români „să ducă boala pe picioare”, pentru a impune vaccinarea obligatorie în România, precizând că social-democrații exclud categoric susținerea unei astfel de măsuri, care încalcă flagrant drepturile românilor.

„Toata Europa se testează.. la noi limitând testarea, iar ne mint.. lasă că românii duc boala pe picioare, nu se află că sunt bolnavi.. Care e alt scop ? să te forțeze să te vaccinezi. Acum încalcă drepturile românilor, este exclus să fim de acord cu vaccinarea obligatorie. Ne-am câștigat dreptul de a decide la Revoluție. Te coborî la oameni din turnul de fildeș, prin autoritățile locale. Ei s-au dus să vorbească cu primarii dacă îi votează sau nu la congres, nu să facă campanie în oraș pentru vaccinare. Păi plătim mită pentru congresul PNL din fondul de rezervă, așa am ajuns?”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD, a precizat că va veni în fața românilor cu toate detaliile pe care guvernanții le-au ascuns în programul PNRR, pentru ca toți cetățenii României să știe la ce să se aștepte în următorii ani.

Mai multe detalii, pe GÂNDUL.RO.

Publicat: 05 Oct. 2021, 13:08 News
Pe aceeași temă