Marcel Ciolacu salută realegerea lui Erdogan. „Oferă garanţia dezvoltării, în continuare, a Parteneriatul nostru Strategic”

Publicat: 28 mai 2023, 10:13 Autor: Camelia Arhiva
Marcel Ciolacu salută realegerea lui Erdogan. „Oferă garanţia dezvoltării, în continuare, a Parteneriatul nostru Strategic”

Realegerea lui Recep Tayyip Erdogan în funcția de președinte al Turciei a fost salutată și de liderii politici din România. Printre primii care au reacționat se numără liderul PSD, Marcel Ciolacu,

Într-un mesaj postat pe Facebook, preşedintele Camerei Deputaţilor îl felicită pe Erdogan pentru victoria în alegerile de duminică.

Ciolacu: „Turcia, unul dintre cei mai importanţi parteneri ai României!”

Ciolacu afirmă că realegerea în funcţie a preşedintelui Recep Tayyip Erdogan oferă garanţia dezvoltării în continuare a Parteneriatul strategic dintre România şi Turcia, în cadrul NATO.

Turcia rămâne unul dintre cei mai importanţi parteneri strategici ai României! Realegerea preşedintelui Recep Tayyip Erdogan oferă garanţia dezvoltării în continuare a Parteneriatul nostru Strategic, în cadrul NATO”, a transmis în mesajul postat pe Facebook Marcel Ciolacu.

Mai departe, liderul PSD afirmă că menţinerea securităţii la Marea Neagră este vitală în actualul context geostrategic tensionat.

„Turcia este unul dintre partenerii comerciali tradiţionali ai României şi mizăm pe stimularea relaţiilor economie şi în viitor. Firmele turceşti prezente în România au o contribuţie importantă, inclusiv în domeniul infrastructurii de transport, componentă esenţială pentru dezvoltarea economiilor noastre” – Marcel Ciolacu

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a câștigat, duminică, victoria în turul doi al alegerilor prezidenţiale. El a obținut peste 52% din voturi, după numărarea a 99% din buletinele exprimate.

Publicat: 28 mai 2023, 10:13 Autor: Camelia Arhiva
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă