Marcel Ciolacu: ”PSD și AUR doresc un guvern de specialiști. E posibil să fie o majoritate care dorește alegeri anticipate”

Publicat: 07 Oct. 2021, 12:20 News
Marcel Ciolacu: ”PSD și AUR doresc un guvern de specialiști. E posibil să fie o majoritate care dorește alegeri anticipate”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, la B1 TV, că social-democrații doresc instalarea unui Guvern de specialiști, inițiativă susținută și de AUR, care să conducă destinele României până în primăvară.

De asemenea, el a precizat că până la consultările de săptămâna viitoare de la Cotroceni este posibil să se contureze o majoritate care dorește să se ajungă la alegeri anticipate.

Majoritățile într-o democrație hotărăsc. O majoritate a hotărât ca domnul Cîțu să plece acasă. Tot majoritățile hotărăsc ce fac de acum încolo. Dacă vrem să intrăm într-un bâlci politic cu propuneri mascate ca să ajungă Cîțu, cu o mascaradă în timp ce românii au cu totul și cu totul altă agendă. Noi am venit cu o propunere foarte clară și am văzut că a fost îmbrățișată cu cei de la AUR să investim un guvern de specialiști, să avem un acord când vom avea o majoritate inclusiv cu președintele României să își asume acest lucru ca după ce trece acest val 4 să organizăm alegeri anticipate”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul social-democraților respinge categoric susținerea unui Guvern minoritar PNL și consideră că sunt șanse ca până să ajungă la Cotroceni pentru consultări, sunt șanse să se creioneze o majoritate care dorește alegeri anticipate.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 07 Oct. 2021, 12:20 News
Pe aceeași temă