Marcel Ciolacu: Nicușor Dan ar trebui să își dea demisia. Nu are capacitatea să conducă primăria

Publicat: 16 nov. 2022, 11:44 Autor: Camelia Arhiva
Marcel Ciolacu: Nicușor Dan ar trebui să își dea demisia. Nu are capacitatea să conducă primăria

Marcel Ciolacu afirmă că Nicușor Dan ar trebui să își dea demisia din funcția de primar general. „Nu are capacitatea să conducă primăria. Liberalii trebuie să recunoască că au greșit când l-au susținut”, a declarat preşedintele PSD.

Liderul social democraților face referire la faptul că în București oamenii nu au apă caldă și căldură.

„Tu te interesezi de căldură bucureștenilor pe 10 noiembrie? Eu cu Toma de la Buzău avem discuții din iulie despre abordarea cu termoficarea în Buzău. Cică să sune Ciolacu pe ministrul Finanțelor, păi în noiembrie vrei să îl sun? Să fac trafic de influență?”, s-a întrebat, retoric, Marcel Ciolacu.

„Liberalii trebuie să recunoască că au greșit când l-au susținut pe Nicușor”

„O să discutăm în coaliție dacă prim-ministrul dorește să o avem, că nu e în atribuțiile mele, să vadă de ce să ajute Bucureștiul, dacă e așa o catastrofă. Rectificarea se face la sfârșitul lui noiembrie, dar tu ești primar și te trezești pe 10 noiembrie că ai o discuție în ce privește încălzirea?

Pentru mine, îmi mențin părerea, e bine să își dea demisia și să lase bucureștenii să găsească un viceprimar, nu are capacitatea să conducă primăria. Nu înseamnă că nu are minte, dar nu are știință administrativă să conducă. Liberalii trebuie să recunoască că au greșit când l-au susținut pe Nicușor”, a afirmat liderul social-democrat, la Antena 3.

Publicat: 16 nov. 2022, 11:44 Autor: Camelia Arhiva
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×