Marcel Ciolacu, despre fraudarea alegerilor locale din Sectorul 1: ”Dacă nu se face dreptate, lumea nu va mai veni să voteze”

Publicat: 23 Aug. 2021, 14:06 News
Marcel Ciolacu, despre fraudarea alegerilor locale din Sectorul 1: ”Dacă nu se face dreptate, lumea nu va mai veni să voteze”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus duminică, la România TV, că a trimis o propunere de acord liderilor tuturor formaţiunilor politice care au participat la alegerile locale din Sectorului 1 al Capitalei privind organizarea unui referendum și a precizat că, până în acest moment, au fost strânse aproximativ 20.000 de semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand.

Eu, astăzi, am trimis un acord, un draft, o propunere de acord la toţi liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1, să avem o colaborare cu toţii, atât ca reprezentare juridică, cât şi să ne strângem semnăturile pentru a face referendum. Eu am întins o mână către toate partidele politice, pentru că nu a fost viciat rezultatul numai al Partidului Social Democrat, au fost viciate toate rezultatele. Le amintesc celor de la PMP că pentru 2.000 de voturi nu au intrat în Parlament”, a afirmat Marcel Ciolacu.
Liderul PSD a precizat că strângerea de semnături pentru organizarea referendumului  privind demiterea primarului Clotilde Armand va continua, iar pentru asta, PSD a solicitat amplasarea mai multor corturi în Sectorul 1, pentru ca care cei care vor vrea, să poată să semneze, acțiunea fiind sub coordonarea Gabrielei Firea.
Liderul PSD a anunțat că va depune o plângere penală pe numele prefectului Capitalei, Alin Stoica, după prelungirea stării de alerta din Sectorul 1, cerută cu insistență primar în funcție, Clotilde Armand.
Citește întreaga declarație a liderului Marian Ciolacu pe GÂNDUL.RO.
Publicat: 23 Aug. 2021, 14:06 News
Pe aceeași temă