Marcel Ciolacu: ”Avem un stat vulnerabil, cu un guvern ineficient și corupt, condus de un penal strategic”

Publicat: 25 Aug. 2021, 11:01 News
Marcel Ciolacu: ”Avem un stat vulnerabil, cu un guvern ineficient și corupt, condus de un penal strategic”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că România a devenit un stat vulnerabil, condus de un guvern ineficient şi corupt. Ciolacu susține că românii s-au săturat de actuala situație cauzată de explozia prețurilor și vor ieși în stradă cu „furci și topoare”. Liderul PSD consideră că ce se întâmplă acum în România este responsabilitatea președintelui, care trebuie să pună capăt acestei situaţii.

„Suntem la aproape doi ani de când Iohannis a impus aceste guverne, ba Guvernul Orban, ba Guvernul Cîţu. Constatăm un stat vulnerabil, cu un guvern ineficient, corupt, care mai nou este condus și de un penal strategic”, a spus Marcel Ciolacu.

Președintele social-democraților acuză că partea liberală din Guvern folosește toate resursele guvernamentale pentru lupta internă din PNL, în loc să se ocupe de bunăstarea românilor.

„Ne aflăm în această situaţie pentru că toate resursele guvernamentale în acest moment sunt folosite de o luptă internă a unui partid. Toţi banii, toată resursa umană se folosesc în lupta dintre domnul Cîţu, domnul penal strategic, şi domnul Orban”, a mai spus Ciolacu.

Mai multe detalii, pe GÂNDUL.RO.

Publicat: 25 Aug. 2021, 11:01 News
Pe aceeași temă