Marcel Ciolacu anunță că PSD nu susține un guvern minoritar: ”Întoarcerea la popor nu este o rușine sau o catastrofă”

Publicat: 29 Oct. 2021, 14:42 News
Marcel Ciolacu anunță că PSD nu susține un guvern minoritar: ”Întoarcerea la popor nu este o rușine sau o catastrofă”

Într-o declarație făcută la sediul Partidului Social Democrat (PSD), președintele Marcel Ciolacu a precizat că partidul nu va susține un guvern minoritar. În același timp, liderul PSD a mai spus că, acum, sunt șanse mari să se ajungă la alegeri anticipate, ceea ce nu ar fi o ”catastrofă”.

România se află la o ”răscruce”, a avertizat Marcel Ciolacu, cea mai mare după Al Doilea Război Mondial. Ar trebui să fie foarte bine înțeles tot ceea ce se petrece, iar așteptările românilor sunt primordiale.

PSD a avut ”deschidere totală”, a mai declarat liderul partidului, s-a dorit un guvern de tehnocrați și, ulterior, pot fi organizate alegeri anticipate.

”România în acest moment este la cea mai mare răscruce după al Doilea Război Mondial. Dacă nu înțelegem nici măcar acum cu ce avem de-a face și care sunt așteptările românilor la noi, înseamnă că facem politică degeaba. Am avut o deschidere totală să discutăm și cele 10 măsuri și programul de guvernare pe o perioadă scurtă, am avut deschiderea să venim și cu un guvern de tehnocrați, ca pe urmă să ne întoarcem la popor, la alegeri anticipate. Nu știu ce au hotărât liberalii și nic nu mă interesează în mod deosebit”, a spus Marcel Ciolacu. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 29 Oct. 2021, 14:42 News
Pe aceeași temă