Marcel Ciolacu: ”A venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința”

Publicat: 15 oct. 2021, 15:01 Autor: Maria Apostol News
Marcel Ciolacu: ”A venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința”

Marcel Ciolacu – președintele PSD – atrage atenția că România traversează o criză medicală profundă, iar numărul din ce în ce mai mare de decese, din cauza noului coronavirus, este o cruntă realitate.

Liderul social-democraților notează, în mediul online, că România este ”captivă”, în acest moment, fiind condusă de o ”gașcă de iresponsabili” pentru care nu interesele românilor primează, ci doar ”funcțiile”, ”banii” și ”satisfacerea orgoliilor politice”.

Mai mult, Marcel Ciolacu îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că nu ia deciziile impuse de această pandemie de coronavirus, etichetându-l drept ”cinic” și ”lipsit de responsabilitate”.

România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc țara și populație nu a fost atât de mare. Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloș când românii nu mai au loc – nu doar în spitale, dar și în cimitire! – arată cât de rupt de realitate, cât de cinic și cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis! Aproape 400 de morți pe zi! După ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia”, avertizează Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare. Mai multe detalii, pe GÂNDUL.RO.

Publicat: 15 oct. 2021, 15:01 Autor: Maria Apostol News
Pe aceeași temă