Mamica Amalia Enache petrece cu Alma in Argentina, la inceput de an

Publicat: 17 ian. 2017, 11:43 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Mamica Amalia Enache petrece cu Alma in Argentina, la inceput de an

Stirista Pro TV Amalia Enache (39 ani) a plecat intr-o voiaj in Argentina impreuna cu fiica ei, Alma (5 luni). Este prima vacanta pe care Amalia si Alma si-o petrec impreuna in aceasta viata.

Fara doar si poate, vor urma si altele. Pe pagina ei de Facebook, Amalia a oferit cateva detalii despre calatoria in Argentina si despre cum este atmosfera acolo:

„Am ajuns cu bine. Mananc cirese, capsuni, ca doar e sezonul. Alma e si mai sociabila decat mine, a demonstrat-o in aeroporturi si in avion. Iar ingerii nostri pazitori de pe drum s-au numit Gina, bucatareasa romanca ce lucreaza la Londra, Santiago, un tanar chipes argentinian ce se intorcea acasa dupa 8 luni in Asia, si Sandra, o doamna britanica in varsta al carei sot s-a mutat in America de Sud, dar ei nu-i prea place caldura.

Stam in cel mai boem cartier, am avut iarasi mirarea sa vad dimineata cafenele pline de oameni in varsta care ies sa bea cafea si sa citeasca ziarele si, seara la 10, vor iesi sa manance la restaurant si, eventual, sa danseze“.

Asadar, in timp ce romanii se lupta cu nametii, Amalia danseaza tango in emisfera sudica si bravo ei!

Publicat: 17 ian. 2017, 11:43 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă