Mamica alapteaza stand in cap! De ce a ales sa faca asta in timpul sedintelor de yoga. Boala de care s-a vindecat asa VIDEO

Publicat: 03 Mar. 2018, 16:46 Parenting

Carlee Benear are 30 de ani si este din Woodlands, Texas, America. Femeia are un stil unic de a isi hrani copilul.

Mamica alapteaza stand in cap! Carlee Benear posteaza des pe instagram poze si clipuri video in timp ce face yoga si alapteaza. Femeia a nascut in urma cu 19 luni al treilea copil al familiei. Acum, se foloseste de yoga pentru a scapa de depresia postnatala.

Carlee Benear are 66.000 de urmaritori pe contul ei de Instagram. Acestora le arata frumusetea de a fi mama, dar si yoghin. Femeia care face yoga de 3 ani sustine ca asa a scapat de depresie. In plus, datorita acestui sport si meditatiei, nu a avut niciodata probleme cu lactatia si nu a avut mastita.

Mamica alapteaza stand in cap!

Mamica alapteaza stand in cap! De ceTanara mamica sustine ca a facut yoga si in timpul celei de-a treia sarcina. Aceasta face diverse pozitii alaturi de primii copii, Milam de 6 ani si Cale de 3 ani. In prezent, isi alapteaza bebelusul de 19 luni in timp ce sta in cap. Si nu numai! Carlee Benear face yoga topless alaturi de copiii ei!

Mamica alapteaza stand in cap! De cePe langa aceste beneficii, femeia sustine ca yoga o ajuta sa fie mai buna. Carlee Benear sustine ca acest stil de viata o face un om mai bun, rabdator, lectii de viata pe care le preda mai departe copiilor sai. Carlee Benear sustine ca yoga o ajuta sa tina deoparte stresul de a fi mama.

Mamica alapteaza stand in cap! De ceCarlee Benear a ales sa alapteze in timp ce face yoga deoarece e o rutina zilnica. Aceasta a marturisit ca micuta ei ii cere san des si ea, ca mama, a fost nevoita sa isi adapteze nevoia copilului in rutina zilnica de femeie, informeaza Dailymail.co.uk. Din aceasta cauza face yoga topless: pentru ca fiica ei sa aiba acces la mancare cand isi doreste.

Publicat: 03 Mar. 2018, 16:46 Parenting
Pe aceeași temă