Mama Oanei Roman, probleme grave de sănătate. Ce spune vedeta despre momentele dificile prin care trece: ”Mama mea e rău, dacă o vezi nu o recunoști”

Publicat: 05 Jan. 2021, 09:02 Vedete

Oana Roman a apărut pe micul ecran, în cadrul unei emisiuni TV, cu ochii în lacrimi. Vedeta a vorbit despre problemele de sănătate cu care mama sa se confruntă și a explicat totodată că este foarte îngrijorată din acest punct de vedere.

În ultima vreme Oana Roman trece prin momente dificile. Pe lângă despărțirea de Marius Elisei, fiica lui Petre Roman este distrusă din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale.

În cadrul unei emisiuni TV, fiica lui Petre Roman și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre momentele grele pe care le traversează.

Oana Roman, distrusă din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale

Deși își dorește ca totul să fie bine, vedeta explică faptul că este neputincioasă în fața problemelor, dar înceracă întotdeauna să își încurajeze mama.

Mai mult decât atât, tot vedeta mărturisește că nici tatăl ei nu poate face nimic pentru Mioara și nici doctorii nu mai au vreun leac pentru boala acesteia.

”Mama mea e rău, dacă o vezi nu o recunoști și cu toate astea este extrem de independentă. Este greu și pentru ea și pentru mine, a fost o femeie foarte activă. Nu ești pregătit pentru așa ceva. Nici doctorii nu pot face prea multe. Eu o duc la un spital privat, dar dacă ăsta e tratementul, nu putem face mai mult, nu se operează, sunt boli generative și nu pot fi ținute sub control. Tatăl meu știe și el, m-a mai sunat, dar nu are ce să facă nici el.. Este greu! Nu e neapărat tristețe, ci trebuie să accept asta”, a spus Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

De ce vrea Oana Roman să plece din țară

Oana Roman este una dintre cele mai respectate vedete din România, mai ales datorită implicării sale în a face lucruri bune și frumoase pentru oameni. Recent, bruneta a făcut un anunț șoc: ar dori să se mute din țară.

Cu toții știm că Oana Roman este îndrăgostită de Franța. Își dorește să facă o schimbare majoră în viața ei, și anume mutarea într-o țară străină, însă deocamdată nu poate, deoarece trebuie să aibă grijă de mama ei, Mioara Roman, potrivit Cancan: „O să mă mut. Dar deocamdată nu pot pentru că trebuie să am grijă de mama”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 05 Jan. 2021, 09:02 Vedete
Pe aceeași temă