Mama Geta, declaraţii controversate de ziua nepotului său. Cum a reacţionat nora sa, Daniela Iliescu

Publicat: 18 iun. 2024, 17:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Mama Geta, declaraţii controversate de ziua nepotului său. Cum a reacţionat nora sa, Daniela Iliescu

Mama Geta a reuşit să intre din nou în centrul unor controverse, după ce i-a transmis nepoţelului său un mesaj cu ocazia zilei lui de naştere. Milan, fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu a împlinit 3 ani şi aşa cum era de aşteptat urările au venit încă de la primele ore ale dimineţii. 

Daniela Iliescu i-a pregătit fiului ei o mare petrecere la care au participat toţi prietenii micuţului. „Spider-Man” și-a făcut şi el apariția, iar micuţul Milan a fost extrem de fericit atunci când şi-a văzut personajul favorit.

Mama Geta, mesaj de ziua lui Milan

Absente au fost însă, bunica micuţului şi matuşa acestuia, Getuţa, după cum reiese din mesajele și videoclipurile postate pe internet. În schimb, mama Geta a ţinut să îi transmită toate gândurile bune printr-un mesaj publicat în mediul online.

„Azi e ziua ta Milan! Împlinești 3 anișori! Mă rog lui Dumnezeu să te crească mare, voinic și sănătos!!! Să ai parte de cea mai frumoasă copilărie ! Mama te iubește mult’, a transmis mama Geta, în mediul online, urmând apoi un val de reacții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniela Iliescu (@daniela.iliescu)

Cum au reacţionat fanii

Se pare că mesajul transmis de bunica lui Milan a stârnit un nou val de reacţii pe internet. Oamenii au criticat-o pe mama Geta pentru faptul că i s-a adresat micuţului cu „mamă” în loc de „mamaie” ori „bunică”.

„Dacă tăceai, azi puteai să îl feliciți în persoană’, „Vedeți-vă locul, că fiecare are o singură mamă”, „Bunică, tu ești bunica lui. Așa vă băgați în casa copiilor. Să vă fie rușine”, „Mamaaa nuuu, mamaia/ buna. Și mai și vorbești prost de nora, MAMA copilului”, „Ferească Dumnezeu, mamaie, bunica, nu mama, că deja mai aveți oleacă unele soacre și credeți că voi ați născut nepoții”, au fost o parte din mesajele transmise după apelativul folosit de mama Geta.

Daniela Iliescu a precizat că toată lumea a fost invitată la petrecerea lui Milan, iar cei care și-au dorit să-i fie alături, au venit negreșit.

„Oare verișorii au venit la ziua lui Milan?”, a întrebat cineva, iar răspunsul Danielei a venit imediat: „Au venit verișorii și toate persoanele care și-au dorit să fie alături de noi și Milan, noi am invitat pe toată lumea”.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 iun. 2024, 17:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×