Descoperirea dezgustatoare facuta de o mama in uniforma fiicei sale. Femeia a crezut ca nu vede bine ce se ascundea in captuseala buzunarului

Publicat: 27 feb. 2018, 17:55 Autor: Echipa Ciao.ro Viral

Incredibil! Mama unei copile de 7 ani din Marea Britanie a avut parte de o surpriza nu tocmai placuta, dupa ce a observat ca din uniforma micutei venea un miros ciudat.

Asa ca a investigat de unde provenea mirosul bizar. A luat uniforma si a inceput sa descoasa captuseala acesteia, unde a descoperit un soricel mort. Animalul se ”ascundea” in buzunarul fustei.

”Am fost de-a dreptul dezgustata cand am gasit soarecele in putrefactie in interiorul fustei. Fiica mea a purtat fusta cu un soarece descompus cusut in interiorul ei”, a marturisit socata mama adolescentei.

Mama acesteia a povestit ca fiica sa nu s-a plans niciodata ca ar fi ceva in neregula. Uniforma fusese cumparata in noiembrie anul trecut, insa abia acum mirosul urat persista mai rau.

Dezgustata, femeia a sunat la reprezentantii magazinului de unde a achizitionat uniforma si le-a cerut explicatii. Copila ei putea fi in pericol de imbolnavire din cauza soarecului.

”Am sunat la ei si mi-au spus ca vor trimite un sofer sa ridice fusta, dupa ce eu i-am informat clar ca nu sunt dispusa sa restitui fusta la magazin, cu masina mea personala.  Acum urmeaza sa descopere cum a ajuns soarecele in interiorul fustei si cum a fost cusuta fara ca nimeni sa observe animalul”, a mai adaugat femeia.

Sursa: The Sun

Publicat: 27 feb. 2018, 17:55 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă