Mama Deliei Matache, probleme grave de sănătate. A vorbit pentru prima oară de tumora care i-a dat viața peste cap

Publicat: 22 Nov. 2019, 15:17 Vedete
Mama Deliei Matache, probleme grave de sănătate. A vorbit pentru prima oară de tumora care i-a dat viața peste cap

Din păcate, viața personală a Deliei este destul de agitată din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale.

Gina Matache, mama Deliei, a fost invitată în platoul ”Star Matinal” unde făcut dezvăluiri despre starea ei de sănătate, trecând prin momente destul de grele.

Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea.

Gina Matache trece printr-o perioadă grea în aceste momente, mai ales pentru că nu se poate folosi de mâna dreaptă. Nu poate să facă multe lucruri pe care înainte le făcea, iar acest fapt o întristează destul de tare. Abia după 6 luni este posibil ca mâna acesteia să revină la norma. Eu nu pot să fac mare lucru cu mâna dreaptă. Nu pot să conduc, nu pot să fac lucrurile pe care le făceam înainte. ”

Mama Deliei i-a mulțumit, în direct, Andreei Marin, deoarece cu ajutorul acesteia a putut să meargă în străinătate și să realizeze intervenția atât de necesară.

Din nefericire, și tatăl acesteia suferă de o boală grea, iar Gina Matache a vorbit despre suferința acestuia.

”Şi tatăl lor este destul de bolnăvior. Şi din păcate, diagnosticul nu este unul uşor. Este vorba de o polineuropatie care îl ţine la pat. Este o boală a nervilor. Organismul se autoatacă, o boală autoimună. Am scăpat noi de extirpare de rinichi şi la un an după te trezeşti în pat, nu e chiar uşor. De câţiva ani se confruntă cu probleme de sănătate.”

Publicat: 22 Nov. 2019, 15:17 Vedete
Pe aceeași temă