Magda Vasiliu este o femeie liberă. Motivul pentru care și-a pus viața sentimentală pe planul doi

Publicat: 16 Apr. 2021, 14:52 Vedete

Magda Vasiliu a fost o prezență apreciată pe micile ecrane. Ani de zile a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV. S-a retras din viața publică în urmă cu mai mult timp, iar recent frumoasa brunetă a dezvăluit cum arată viața sa în prezent.

De 4 ani, Magda Vasiliu a renunțat la România și s-a mutat în Italia, pentru a-i asigura fiului său un trai fără griji. Mai exact, micuțul Vlad care a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept a fost operat de medicii italieni.

Recent, vedeta a povestit, pentru click.ro, cum arată viața ei singură, mai ales de când este mama singură.

”Sunt recunoscătoare că Vlad e bine. Eu m-am pus de mult pe planul doi, așa că dacă el e ok, sunt și eu. Viața mea acum depinde doar de cum se simte Vlad, de câtă nevoie are de mine…”, a spus aceasta.

Despre viața sa sentimentală, Magda Vasiliu a dezvăluit: ”Tocmai că nu am făcut compromisuri. Probabil ăsta e motivul pentru care acum sunt singură. Nu accept compromisul, mai ales în ceea ce privește viața personală. Pentru că nimeni nu trăiește de două ori”.

Cum se simte băiețelul fostei prezentatoare TV

”Vlad este bine acum. Face controale foarte des, pentru că există încă un risc de recidivă. Așa că este ținut sub observație. Iar acum 3 săptămâni, când a căzut cu bicicleta, teama mea cea mai mare a fost că fractura suferită ar avea legătură cu boala inițială. Din fericire, nu a fost așa”, a dezvăluit vedeta.

”Nu poți spune despre un fost bolnav de cancer că e în afara oricărui pericol. Toată viața va trebui să fie foarte atent, să facă analize regulat, teste specifice. Acum pare bine. Și sper să rămână așa”, a adăugat vedeta TV.

”Vor urma controale, dar și o operație de schimbare a protezei. El crește, așa că la un moment dat, când vor decide medicii, va trebui să schimbe proteza”, a completat Magda Vasiliu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 Apr. 2021, 14:52 Vedete
Pe aceeași temă