Magda Pălimariu, nume inedit pentru fiul său! Ce semnificație are și cum se simte după naștere

Publicat: 06 dec. 2022, 12:55 Autor: Camelia Vedete

Magda Pălimariu, nume inedit pentru fiul său! Magda Pălimariu este în culmea fericirii. Vedeta a devenit mămică pentru prima oară și se bucură de primele luni de viață ale bebelușului său. 

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Magda Pălimariu a vorbit despre bebelușul său, dar, și despre viața de mămică. Aceasta recunoaște că lucrurile nu sunt tocmai ușoare și stresul este la conte înalte. Vedeta nu apucă prea multe ore de somn, însă, băiețelul său îi dă putere să reziste și să meargă mai departe.

Magda Pălimariu, nume inedit pentru fiul său!

Vedeta Pro Tv a dezvăluit și ce nume poartă copilul său. Se pare că alegerea acestuia a fost mult dezbătută, iar în cele din urmă părinții s-au oprit asupra unui prenume de origine norvegiană. Micuțul se numește Axel.

„Mie mi-a plăcut foarte mult. Noi am avut trei nume și nu ne decideam nicicum. Eu îl voiam pe unul, soțul pe celălalt, familia altul. Am văzut acest nume undeva pe internet și mi s-a părut că i se potrivește foarte bine, neștiind că este nume norvegian. Toată lumea a fost de acord din prima. Semnificația numelui este «tatăl păcii».”, a declarat Magda Pălimariu.

Cum se simte după naștere

„A fost o naștere destul de dificilă. A durat destul de mult, două zile, travaliul. Mi s-a părut că durează o veșnicie pentru că eram și stresată că nu mai vine și nu înțelegeam ce se întâmplă. Acolo toate femeile nasc natural. Am stat o săptămână în spital.

Am avut stări de panică pentru că nu știam ce se întâmplă și aveam tot felul de griji. Pentru că nu poate să vorbească și nu știu ce are și mă speria orice gest de al lui. Ca să nu țin mâna pe el, că e grea, îi țin tot timpul mânuța lui în palmă. Când nu-l aud că respiră, mă apropii foarte ușor de el. Nu pot să mint oamenii, chiar am 1000 de griji. Abia aștept să crească puțin.”, a mai spus Magda Plălimariu.

Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret!

Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret! CIAO.RO a obținut primele poze de la nunta prezentatoarei Pro TV. 

Una dintre cele mai sexy vedete din Pro TV, Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret. Ceremonia a avut loc la Primăria Sectorului 1, unde au fost invitați doar prietenii apropiați și, evident, familiile mirilor.

Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret!

CIAO.RO a primit pe pont primele poze de la cununia civilă. Magda Pălimariu a fost îmbrăcată cu o rochie albă superbă, mulată pe corp, care a atras toate privirile. Noul soț al vedetei, despre care nu se cunosc prea multe detalii, a ales un costum bleumarin.

Cuplul și-a dorit să oficializeze în aceeași zi și ceremonia religioasă. Așa că au ales Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, aflată în centrul Capitalei.

Magda Pălimariu a mai fost căsătorită

Magda Pălimariu a fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat.

Relația cu fostul meu soț a durat cinci ani, iar căsătoria noastră a durat un an. Nu mi se pare că este o perioadă foarte scurtă și nu cred că ceilalți patru ani petrecuți împreună se anulează în favoarea unui an în care am fost căsătoriți cu acte. A fost o relație extraordinară”, explica Magda Pălimariu.

Întrebată dacă mai crede în iubire după ce a trecut printr-un divorț, Magda Pălimariu a spus:

Pentru mine, iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister… Așa că, da, sigur cred în iubire! Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit. În același timp, îmi dau seama că există oameni care în urma decepțiilor în dragoste se închid în ei și ajung să fie dezamăgiți de viață în general, intrând astfel într-un cerc vicios. Iar singura șansă de ieșire este, culmea!, tot dragostea”.

Publicat: 06 dec. 2022, 12:55 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă