M Skin, cea mai nouă clinică de tratamente dermato-cosmetice din București

Publicat: 23 Jun. 2021, 12:09 General

Cea mai nouă clinică de înfrumusețare din Capitală, numită M Skin, și-a deschis ieri – seară porțile pentru publicul doritor de tratamente dermato-cosmetice de calitate. Inaugurarea noii clinici de pe strada Witting a fost marcată de un eveniment la care au participat mai multe personalități din lumea mondenă, precum Ilinca Vandici, Carmen Brumă, Cătălin Botezatu, Andreea Antonescu sau Oana Roman.

Organizatorii evenimentului au prezentat gama variată de servicii pe care o vor oferi clienților clinicii, echipa de medici specializată pe acest tip de servicii, dar și echipamentele de ultimă generație care  vor fi folosite pentru tratamentele de înfrumusețare. Având în vedere noutatea pe piața de profil, cel puțin din punctul de vedere al aparaturii folosite, deja noua clinică s-a putut lăuda cu primele programări pentru tratamentele dermato-cosmetice, încă din prima zi de activitate.

Înfrumusețare prin tehnologie inovativă

Astfel, cei care vor dori să apeleze la serviciile M Skin trebuie să știe că aici se pot trata cicatricile și leziunile prigmetare prin tehnologia Sylfirm X prin terapie cu  microelectrozi și radiofrecvență fracționată bipolară.  De asemenea, clinica nou deschisă oferă tratamente de pigmentare, foto-vasculare, anti-îmbătrânire, anti-acnee și de reducere a leziunilor vasculare, toate prin tehnologia inovativă bazată pe impulsuri de energie luminoasă EFB. La M Skin clienții care doresc epilare definitivă pot beneficia de acest serviciu indiferent dacă tenul este bronzat sau nu grație unei tehnologii speciale numită RAFALE. Mai mult decât atât, prin tehnologia Futura Ultra Pro, la M Skin se pot efectua o gamă foarte variată de tratamente de infrumusețare, întinerire și reducerea cantității de grăsime corporală cu ajutorul bioenergiei.

Produse adaptate tipurilor de ten

În ceea  ce privește produsele folosite, reprezentanții M Skin au explicat că acestea fac parte dintr-o gamă medicală profesională,  compoziția substanțelor fiind din ingrediente puternice, adaptate fiecărui tip de piele. Linia completă de produse cuprinde tratamente faciale, loțiuni de curățare, loțiuni tonice, creme hidratante, serumuri și măști faciale, produse de îngrijire a corpului și a ochilor, precum și produse de protecție solară.

 

 

 

Publicat: 23 Jun. 2021, 12:09 General
Pe aceeași temă