Lună plină în Săgetator pe 5 iunie 2020. Noaptea care schimba destinele, ziua care rescrie karma. Patru zodii primesc lovituri de la viață

Publicat: 03 Jun. 2020, 14:21 Arhiva
Lună plină în Săgetator pe 5 iunie 2020. Noaptea care schimba destinele, ziua care rescrie karma. Patru zodii primesc lovituri de la viață

Luna plină din 5 iunie este o zi destul de neobisnuita, care va avea loc sub auspiciile Sagetatorului.

Lună plină în Săgetator pe 5 iunie 2020. Potrivit astrologilor, pe 5 iunie se vor intampla o multime de lucruri inexplicabile, prin urmare, pentru ca ziua sa nu aduca decat emotii pozitive, este important sa folosesti energia lunii pline pentru binele tau si sa stii dinainte ce schimbari va aduce Luna Plina. 

Berbec

Luna plina din 5 iunie pentru Berbec este o sansa de a face un pas important in viata personala. Nu este vorba doar de inceputul unei noi relatii, ci si de ruperea de atasamente vechi. Este important sa nu uitati de interesele dvs., altfel s-ar putea sa provoace probleme neplacute.

Lună plină în Săgetator pe 5 iunie 2020

Taur

Ziua de 5 iunie este foarte importanta pentru Taur. In aceasta zi din viata lor se poate produce un eveniment fatidic sau pot lua o decizie care le va schimba radical soarta . Astrologii sugereaza: actioneaza cu indrazneala.

Gemeni

Gemenii vor putea sa profite la maxim de Luna Plina din Sagetator. Norocul ii va insoti in orice eforturi si activitati de zi cu zi, si o intuitie apriga. In aceasta zi trebuie sa se decida la ce anume trebuie sa renunte.

Rac

Racii asteapta Luna Plina, care le va aduce succes in ceea ce priveste stabilirea armoniei interne si a vietii personale. Reprezentantii acestui semn pot conta pe o intorsatura fericita a soartei, care ii va ajuta la solutionarea diferentelor anterioare si vor gasi in sfarsit calea catre bunastarea lor.

Citeste continuarea pe fabricatinromania.info

Publicat: 03 Jun. 2020, 14:21 Arhiva
Pe aceeași temă