Lumea sportivă, în doliu! A murit un mare sportiv! Avea doar 36 de ani!

Publicat: 20 Dec. 2019, 11:09 News
Lumea sportivă, în doliu! A murit un mare sportiv! Avea doar 36 de ani!
Fostul flanker internaţional Ibrahim Diarra (36 ani), campion al Franţei cu echipa Castres în 2013, a încetat din viaţă miercuri, într-un spital din Paris, unde a fost internat după ce ce suferit un accident cardiovascular cerebral, informează L’Equipe.
Vineri, clubul Castres a anunţat că rugbystul francez de origine senegaleză a fost internat „în stare critică” la spitalul Georges Pompidou din capitala Franţei.

După o alertă cardiacă, Diarra a fost victima unui accident vascular cerebral, la domiciliul său, fiind transportat la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Apropiaţii său au declarat că jucătorul a suferit apoi mai multe AVC-uri, care i-au provocat leziuni cerebrale atât de ireversibile încât medicii au luat în calcul oprirea tuturor procedurilor.

Supranumit „Ibou”, Diarra a cucerit în 2013 titlul de campion al Franţei cu Castres, echipă la care a evoluat începând din 2009 şi până în 2016. El s-a retras din activitate anul trecut, după ce a disputat în total 180 de meciuri în prima ligă franceză, majoritatea în tricoul lui Castres.

Ibrahim Diarra a purtat o singură dată tricoul selecţionatei Franţei, în 2008, împotriva Italiei, într-o partidă din Turneul celor Şase Naţiuni, informează Agerpres.

 

Publicat: 20 Dec. 2019, 11:09 News
Pe aceeași temă