Luis Lazarus, în doliu! ”Mă doare sufletul că nu am fost lângă el”

Publicat: 16 Jan. 2020, 14:16 Vedete

Luis Lazarus este din nou în doliu, la scurt timp după ce și-a pierdut bunica. Unchiul său s-a stins acum din viață! 

Vestea tristă vine la două luni după ce bunica jurnalistului a trecut în neființă. Astăzi, pe rețelele de socializare, Luis Lazarus a postat un mesaj sfâșietor.

„Dragii mei, vă anunț cu tristețe că a murit unchiul meu, fratele mamei! Noi îi spuneam Coteanu, de la Constantin și uneori Andreea îi cânta „Constantine, Constantine”! Nu a supărat pe nimeni niciodată! Rar așa OM! Mă doare sufletul că nu am fost langă el în aceste ultime clipe, dar cine și-ar fi închipuit? A făcut infarct și se pare că medicii nu au mai putut face nimic! Și uite așa s-au dus toți: mama, tata, bunici, unchi… toți! Nu am cuvinte să îmi exprim durerea și regret enorm că nu am putut face ceva! Nu știu ce. Orice, doar ca să-i prelungesc un pic viața! Dar, ca totdeauna, regretele sunt tardive! Drum bun printre stele Coteanu! Sper ca și acolo să fiți împreună cu toții și tot așa, o familie frumoasă, de oameni drepți și curați, așa cum m-ați invătat și pe mine să fiu!”, a fost mesajul postat de Luis Lazarus, pe contul său de Facebook.

Luis Lazarus și-a pierdut în urmă cu două luni bunica

„Bunicuța mea a plecat la îngeri! 😭😭😭😭 M-a crescut și s-a sacrificat pentru mine in fiecare clipa a vieții ei! Nu am cuvinte sa îmi exprim recunoștința și regretul! Odată cu ea se stinge și orice amintire din copilaria mea! “Cucoana”, așa cum ii spuneau toți in tinerețe, semn ca înainte de comuniști fusese “cineva” , ne-a părăsit! Poate nu mai este nicio prietena care sa o ducă pe ultimul drum, dar noi vom fi acolo! De altfel mi-a și spus : “Luisule eu pe tine pun baza. Tu ma îngropi. Și la moartea mea sa cânte muzica numai sârbe și hore.” Plecam la Severin sa o înmormântăm, așa cum și-a dorit! In aceasta ultima poza suntem doar eu, ea și strănepoții ei, puii mei, Ana și Andrei! Nu ne mai cunoștea, dar nu avea importantă! Pentru mine era tot EA! Începând cu ora 17.00 va fi la Capela cimitirului Ortodox din Drobeta-Turnu Severin, iar înmormântarea va fi mâine, sâmbătă, in jurul orei 12-13”, este mesajul postat de Luis Lazarus pe contul lui de socializare, alături de o poză cu bunica și cei doi copii ai săi.

Publicat: 16 Jan. 2020, 14:16 Vedete
Pe aceeași temă