EXCLUSIV | Luis Gabriel și Haziran, secretul unei căsnicii perfecte + Câți copii mai vor: „Soția mea, de când a devenit mamă, este mai frumoasă”

Publicat: 07 aug. 2023, 13:26 Autor: Camelia Vedete

Îndrăgitul artist Luis Gabriel, alături de frumoasa lui soție, Haziran, au lansat săptămâna această o piesă care reprezintă tot ceea ce vor face ei în perioada următoare și este parte din viața lor, alături de Balkanika Records, “Împotriva Tuturor”.  Acesta este de altfel și numele serialului ai cărui protagoniști sunt amândoi, pe lângă câteva nume mari din teatru și film. Surprizele nu se opresc aici, cei doi soți, Luis Gabriel și Haziran, pregătind un super show aniversar, pe data de 8 septembrie, la Arenele Romane. Atât artistul cât și frumoasa lui soție se bucură de succes deși sunt foarte tineri. Cum se înțeleg de când sunt împreună, dacă există gelozie în relația lor și cum arată viața lor de când au devenit părinții unui super băiețel, Joseph Luis Tiago, care are acum un an și o lună, Haziran și Luis Gabriel au stat de vorba cu Ciao.ro!

Luis Gabriel și Haziran, cum sunteți? Pregătiți multe surprize pentru fani: piesă nouă, „Împotriva Tuturor”,  concertul de pe 8 septembrie de la Arenele Romane și serialul în care jucați împreună.

Haziran: Suntem bine. Filmul va fi gata în septembrie, încă suntem în stadiul de montaj și așteptăm și noi să îl vedem pentru că am văzut doar două episoade. Abia așteptăm să îl împărtășim cu toată lumea!

Luis Gabriel: Oricum, vă spun, se lasă cu plâns!

Este un film de dragoste? Am văzut practic niște imagini din el în noul vostru videoclip, la piesa „Împotriva tuturor”!. Aceasta este și melodia care va fi pe fundalul sonor al filmului?

Luis Gabriel: Nu neapărat dar va face parte din serial și această piesă. În noul videoclip au oamenii și câteva secvențe din serialul nostru și își pot face câte de cât o părere.

Haziran: Titlu acestei melodii pe care am lansat-o acum este, de fapt, și titlul filmului.

Pentru voi practic acest serial este debutul în actorie! Ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut la filmări?

Luis Gabriel: Da! Nu mi-au plăcut fazele când mă pregăteam să spun scenariul și  băieții ziceau: “Hai, merge camera. Merge sunetul! Stai că trece avionul!”

Ce familie numeroasă vor Haziran și Luis Gabriel

Adică v-a bruiat așa puțin!

Haziran: Am filmat în aer liber, la  Breaza, și tot timpul se găsea cineva să taie iarba, mai trecea câte un avion…

Cum ați primit practic propunerea să jucați în acest film?

Luis Gabriel: Nu am primit propunerea de la nimeni. Noi am venit cu ideea și conceptul.

Haziran: Noi am venit cu conceptul și managerul nostru, Marius Chină, a găsit un scenarist foarte bun, a scris, ne-a plăcut scenariul și am făcut și filmul.  Dar cu ideea de a face un serial am venit noi pentru că ne doream foarte mult asta, eu și soția mea.

Și distribuția este una frumoasă, cu actrița Maia Morgenstern și actori destul de cunoscuți.

Haziran: De asta nu ne-am ocupat noi. Doar am spus mai departe pe cine am dori noi în film și echipa a făcut tot posibilul să aducă pe cineva bun și pe cineva care ne putea îndruma și pe calea asta.

Ce putem spune despre concertul de pe 8 septembrie? Pentru prima dată împreună pe scenă, tu și Haziran, soția ta, cântați live…

 Luis Gabriel: Nu suntem  prima dată împreună pe o scenă dar în formula asta și faptul că vom cânta live pentru prima dată pe o scenă va fi da, prima oară. Avem emoții pentru acel concert pentru că vrem să fie deosebit și altceva decât tot ce au făcut alți artiști. Noi vrem să facem ceva diferit. Vor fi și mai mulți invitați din zona balkanică. Noi ne-am axat pe o invitată specială, Sarina Cross, nouă ne  place foarte mult muzica ei și am chemat-o să cântăm toți 3 împreună.

“Ne dorim cât de mulți copii putem face!”

Luis, soția ta, Haziran, este superbă. Ce îți place  și acum la ea, astăzi, cel mai mult, de când sunteți împreună? Cum o vezi acum și ce îți place cel mai mult la ea?

Soția mea, de când a devenit mamă, din punctul meu de vedere este mult mai frumoasă și cel mai mult îmi place că o văd foarte-foartea atentă cu băiatul nostru și cred că asta contează cel mai mult.  O văd ce răbdare are. Eu nu aș avea atâta răbdare. Răbdarea pe care o are atunci când mă înțelege, când sunt plecat,  sunt multe chestii care mă fac să mă îndrăgostesc zi de zi de soția mea.

Mai aveți timp și pentru voi de când e micuțul în viața voastră?

Luis Gabriel: Normal! Avem timp mereu dar mereu se face timp de așa ceva, nu există! Când doarme băiatul mai stăm împreună, mai plecăm câteva zile pe undeva.

Am văzut că at fost și într-o vacanță împreună. Vă mai doriți un copil?

Luis Gabriel: Da,  ne mai dorim! Muncim la el!

Haziran: Nu doar unul! Ne dorim cât de mulți putem face!

Visați la o familie numeroasă! Cum este Luis ca tată?

Haziran:  Soțul meu, ca tată, este în primul rând foarte atent pentru că se gândește mereu, când pleacă de acasă nu pleacă până când nu ne lasă totul pus la punct și pregătit,  până nu știe programul nostru,  Până nu ne dă și nouă programul lui, ca să știm unul de altul, să fim ok, să știe că  suntem în regulă și că e totul bine.

Cine este cel mai gelos dintre voi doi?

Luis Gabriel: Nu știu dacă suntem geloși. Nu ne dăm motive să fim geloși dar…

Haziran: Acolo, orice minim de gelozie pe care îl are orice om îl avem

Cum ați descrie relația voastră?

Haziran: Tumultoasă!

Luis Gabriel: Bună la suflet, frumoasă, care se iubește mai mare (râde)!

Publicat: 07 aug. 2023, 13:26 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×