Lucian Viziru, ţepuit de ProTV! Actorul a fost exclus dintr-un proiect de succes fără explicaţii

Publicat: 21 sept. 2023, 15:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lucian Viziru i-a bucurat pe fani în momentul în care a anunţat că se întoarce din nou pe platourile de filmare. Actorul a a apărut în serialul Clanul sezonul 2, iar admiratorii se aşteptau ca acesta să joace şi în următorul. Lucrurile nu au stat aşa, iar recent, vedeta a explicat ce s-a întâmplat.

Lucian Viziru a acceptat cu bucurie propunerea şefilor de la ProTV. Şi-a făcut treaba ca la carte în sezonul cu numărul 2, din acest motiv spera să continue colaborarea cu postul din Protopopescu. S-a întors din Germania în România pentru filmări, însă nu a mai fost contactat de niciun producător.

Cu toate acestea, actorul are încredere că este loc și pentru el în industria cinematografică. În trecut, acesta a făcut parte din producţia unor telenovele şi filme de succes precum: Regina și Lacrimi de iubire, Supraviețuitorul sau Poker.

„Eu n-am sunat să îi întreb ce se întâmplă. Pe mine nu m-a sunat, după aia, nimeni. N-aș fi zis «Nu», dacă ar fi fost să fie. Uite că n-a fost. Dar proiecte o să mai fie, nu pot să vorbesc despre ele acum.

Din fericire, e loc în lumea actoriei și pentru mine. Eram în Germania, mă gândeam că nu o să mă mai întorc niciodată în România și chiar îmi doream să nu mă mai întorc, numai că lucrurile se schimbă. În bine. Adică sunt mulțumit acum”, a dezvăluit Lucian Viziru pentru click.ro.

Il mai stii pe Lucian Viziru

Lucian Viziru nu se regăseşte în rolurile personajelor pozitive

În continuare, Lucian Viziru a dezvăluit că că sunt puțini scenariști în țara noastră care reușesc să contureze bine rolurile personajelor pozitive.

De asemenea, acesta consideră că publicul din România nu apreciază astfel de roluri, iar acesta este unul dintre motivele pentru care nu se regăsește într-un scenariu de acest gen.

„Problema este că, și aici vorbesc de o problemă de-a mea, personală. Noi avem puțini oameni în România care să scrie bine personaje pozitive. Personajele pozitive sunt, de obicei, acei băieți tăntălăi, ăia care stau cu chitara în brațe și plâng după iubirea neîmplinită. Personajele pozitive de la Hollywood sunt supereroi care dau cu capul în gură, care împușcă, omoară dacă e cazul, dar de fiecare dată cu un gând în spatele acțiunii.”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.

Publicat: 21 sept. 2023, 15:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă