Lovitura grea pentru Margherita de la Clejani! Fostul său iubit, pe care l-a înşelat cu un manelist, s-a căsătorit. Ce nunta spectaculoasă a avut milionarul libanez

Publicat: 28 May. 2021, 12:24 Vedete

Peter Kai, fostul partener al Margheritei şi singurul bărbat cu care artista s-a afişat oficial, s-a căsătorit. Tânărul artist a avut parte de o nuntă ca în poveşti alături de aleasa inimii, iar recent a aflat că va deveni tătic. Milionarul libanez a dat uitării relaţia cu fata Clejanilor, după ce Marga i-a fost infidelă!

Margherita de la Clejani a fost întotdeauna extrem de discretă cu viața ei amoroasă, iar dovadă stă faptul că aceasta nu şi-a expus prea mult sentimentele.

Una singură a fost cunoscută, însă povestea de dragoste dintre Margherita şi tânărul libanez, nu a avut un final fericit.

”Această poveste de dragoste pare a fi foarte frumoasă. Peter mi-a tot scris pe Facebook un an. Că vrea să ne vedem, că sunt foarte frumoasă, că vrea să ne cunoaştem…

Eu nu îl luam în seamă. Într-o seară, acum două săptămâni, m-a invitat în oraş şi eu, ca niciodată, am acceptat.

Am băut o cafea, am vorbit… e un băiat foarte educat şi cu bun simţ. Suntem în faza de cunoaştere. Depinde de el cum va evolua această relaţie. Mie îmi place foarte mult de el. E singurul care a reuşit să mă cucerească” a spus Margherita la o televiziune în 2015.

Fanii Margheritei îi vedeau pe cei doi în faţa altarului, mai ales că tânărul milionar avea sentimente sincere pentru vedeta noastră. Lucrurile nu au mai mers între cei doi, iar vestea despărţirii a şocat pe toată lumea. La acel moment, Peter s-a decis că spună lucrurilor pe nume, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări. 

„Ea nu dorea o relaţie serioasă cu mine. Voia doar să apară în presă ca şi cum ar avea o relaţie. Eu am aflat nişte lucruri care m-au dezamăgit foarte mult. Mi-a fost infidelă, iar eu acest lucru nu pot să îl iert”, a declarat Peter Kai, la acea vreme.

În prezent libanezul are o familie fericită, după ce a reuşit să îşi găsească jumătatea. Artistul a avut parte de o nuntă ca în poveşti, iar în curând soţia sa îl va face pentru prima dată tatic.

Cine este Peter Kai

Presa scria în urmă cu câţiva ani, faptul că Peter provinea dintr-o familie extrem de influentă din Liban, tatal lui fiind unul dintre cei mai importanţi magnaţi din zonă, cu legături puternice și în lumea politică.

Kamal Kai era parlamentar al Libanului și avea o serie de afaceri în domeniul agriculturii, dar şi în domeniul construcţiilor. În privința tânărului, acesta își dorea să devină celebru pe plan internațional prin muzică, motiv pentru care muncea din greu ca visul să i se îndeplinească.

 

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 28 May. 2021, 12:24 Vedete
Pe aceeași temă