Loredana, ti se vad mâinile de Gro(A)za! Detaliul care i-a dat de gol vârsta

Publicat: 27 Nov. 2019, 10:14 General

Artista a postat o poza pe Instagram, alături de Călin Goia, unul din membrii trupei Voltaj, în care afișa același decolteu generos cu care ne-a obișnuit.

În ultima vreme, Loredana Groza pozează din ce în ce mai provocator, iar fanii sunt împărțiți în două tabere: cei care spun că exgerează cu pozițiile și hainele indicente și cei care cred că ar trebui să facă ce vrea.

Loredana, ti se vad mâinile de Gro(A)za

Însă nu doar decolteul amețitor a atras atenția, ci și mâna sa, care îi arată adevărata vârstă. Fanii au fost șocați de discrepanța dintre mână și restul corpului.

Loredana Groza, cu lenjeria intimă la vedere! A lăsat să se vadă mai mult decât intenționa

În urmă cu scurt timp, Loredana Groza a oferit un show de zile mari în cadrul unui eveniment unde a concertat. În ultimul timp, aparițiile vedetei sunt din ce în ce mai provocatoare și mai sexy, și nici de data aceasta nu a fost mai prejos.

După ce a apărut în platoul emisiunii matinale de la Antena 1, cu amplul decolteu la vedere, de data aceasta artista a arătat lenjeria intimă tuturor celor prezenți.

Loredana a ales în ultimul timp rochii foarte decoltate, iar acum a optat pentru o rochie atât cu decolteu, cât și cu despicătură care i-a lăsat lasă la vedere lenjeria intimă de culaore neagră.

În urmă cu doar două săptămâni, la o gală caritabilă, vedeta a ieșit în evidență cu un decolteu în care sânii ei au putut fi admirați în toată splendoarea.

Publicat: 27 Nov. 2019, 10:14 General
Pe aceeași temă