Loredana Groza, criticată pentru ultima melodie lansată! ”Zici că s-au întâlnit să cânte după băutură”

Publicat: 28 Jun. 2021, 15:22 Vedete

Recent, Loredana Groza alături de alți artiști celebri din România, au lansat o nouă piesă pe platforma Youtube, un remake al unei piese de-ale lui Jador, ”Inimi logodite”. Artiștii au fost criticați și ironizați.

Loredana Groza, în parteneriat cu alți artiști de top din România, au lansat o piesă care este, de fapt, un remake al melodiei lui Jador, ”Inimi logodite”. La această piesă au participat și Costi Ioniță, Jador, Baboiash, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Jean și Ștefan. Până în acest moment, piesa se află pe locul 11 din Trending, neavând un succes răsunător precum piesa ”Fericire”, care a urcat vertiginos în preferințele oamenilor.

Odată cu lansarea piesei, Loredana Groza, dar și ceilalți artiști, în frunte cu Costi Ioniță, au fost criticați. Însă, artista nu s-a lăsat descurajată și a răspuns criticilor.

„Oamenii încearcă să te atragă în turmă şi dacă cumva vrei să scoţi capul sau vrei să fii altfel, eşti întotdeauna criticat, pus la zid. Nu am de ce să răspund, nici la critici şi nici la laude, pentru că trebuie să fii întotdeauna zen. Munca înnobilează omul, deci nu am avut timp să am nicio apăsare. Resurse găsesc în dragoste, în muzică, în orice lucru care îmi place, care mă inspiră şi care îmi aduce lumină”, a declarat Loredana Groza, potrivit observatornews.ro.

„Întotdeauna mă reinventez şi e o continuă căutare, o continuă transformare. Fiecare proiect, fiecare cântec pe care îl fac e un nou început. Întotdeauna încerc să găsesc sunete noi, idei noi, poveşti, imagini, look-uri. Este cred un mesaj foarte pozitiv, despre puterea de a iubi, de a te dărui, de a te dedica în general pentru orice îţi place în viaţă. Şi cu trupul şi cu sufletul”, a mai spus Loredana Groza.

Artiștii, ironizați pe internet: ”Zici că s-au întâlnit să cânte după băutură”

„Cârcotașii” internetului nu s-au abținut și au comentat imediat pe platforma Youtube la melodia lansată zilele trecute, pe 23 iunie.

„S-a terminat melodia până am ajuns să-i citesc titlul”, ”Melodia originală a lui Jador sună mult mai bine?”, ”Na că a apărut și sezonul 2 la ”Fericire”! (n.r. penultima melodie lansată), ””Cuvintele” sau „versurile” Loredanei mă inspiră mult!”, ”Doamne ferește, strică frumusețe de melodie cu tirlidamtam, zici ca s-au întâlnit să cânte după băutură ?”, ”Iar s-a strâns gang-ul?”, ”Fraților, dacă ați rupt cu o piesă (2 de fapt) nu mai scoateți după ceva asemănător că nu mai merge. Și apropo, copia nu are valoare”, ”Loredana vorbește (cântă cică) o limbă încă neindentificată”, sunt o parte din comentariile de pe internet.

 

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 28 Jun. 2021, 15:22 Vedete
Pe aceeași temă