Loredana Groza a fost ”antamată” de ”Împăratul păcănelelor” la un chef de 200.000 de euro!

Publicat: 19 iun. 2022, 09:21 Autor: Maria Apostol Vedete

Dragoș Buriu, CEO Newton Slots și Winner Online, un băiat deștept din industria jocurilor de noroc, a organizat, în weekend, o petrecere fabuloasă într-o locație exclusivistă, cu ocazia serbării celor 40 de ani pe care tocmai i-a împlinit. A fost, probabil, cel mai tare chef organizat, în 2022, de un român în afara țării. Loredana Groza a fost oaspete special!

Invitații, unul și unul, au poposit pe vestita insulă Mykonos din Grecia pentru a petrece ca milionarii și a o asculta pe Loredana Groza, cea mai în vogă artistă a momentului. Totul a fost grandios, iar CANCAN.RO are imagini, în premieră, de la „locul faptei”.

Omul care a avut grijă ca toată distracţia să iasă perfect este Dragoș Buriu – “Imparatul pacanelelor”, fondatorul conceptului Newton, dar și unul din proprietarii asociați ce se ocupă de partea de tehnologie a brandului Winner, unde ocupă poziția de CEO al Winner online. Cu un aer de milionar insular, nea Dragoș a pregătit petrecerea care îl face azi celebru.
Îndrăgostit de Mykonos, una dintre destinațiile preferate de milionarii care o îndrăgesc pe tanti Vasilica, Dragoș Buriu nu s-a uitat deloc la bani când a planificat să sărbătorească în stil faranoic împlinirea a 40 de ani. A cheltuit nu mai puțin de 200.000 de euro! Toate detaliile acestei super-petreceri, cât și poze, găsiți mai multe pe CANCAN.RO.

Loredana Groza: ”Eu am fost întârziată cu sexul”

Cântăreața a mărturisit într-un interviu mai vechi pe care i l-a acordat Andreei Esca, faptul că nu a avut foarte multe relații la activ, până să se căsătorească. Un episod i-a rămas, totuși, în minte. Atunci când s-a îndrăgostit de un cameraman care o filma, indiscret, pe sub fustă.

La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată. De fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta… El mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă. Mă filma pe sub fustă…”, a dezvăluit Loredana.

Eu am fost întârziată cu sexul. Ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex. Sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții”, a mărturisit, în același context, artista.

Publicat: 19 iun. 2022, 09:21 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă