Loredana Groza a blocat traficul de dragul unei cafele! Pentru că nimeni nu a recunoscut-o, șoferii au luat-o la claxoane

Publicat: 24 Nov. 2020, 20:59 Vedete

„Madonna” de România a fost prinsă pe picior greșit! Loredana Groza a declanșat „jihadul” pe șosea, pentru o… cafea.

Zilele trecute, jurata X Factor n-a mai avut răbdare să găsească o parcare și a blocat prima bandă, pentru ca „aghiotanta” ei să ajungă cât mai repede la o celebră cafenea de unde i-a cumpărat artistei băutura preferată. Fără să-i pese de debusolarea automobilistică pe care a produs-o în jurul ei, dintr-o dată Loredana a dat semnal dreapta, a încetinit, a oprit și a lasat-o pe domnișoara din dreapta ei să coboare. După care a pus avariile și a așteapt să-i vină comanda. Pe lângă valul de claxoane pe care l-a ”încasat”, această manevră putea s-o coste scump, dacă o vedea vreun echipaj de Poliție.

Altfel… în plus față de aceste ipostaze, colegii noștri, paparazzi ciao.ro, au surprins câteva cadre cu diva în mașină. Lesne de văzut că perfecțiunea tenului intens promovată de Loredana pe conturile ei de social media este departe de a fi „descoperită” în aceste imagini. Cumva… filtrele folosite modifică substanțial realitatea, însă atunci când ești Loredana Groza îți permiți.

Multe au fost gurile care au comentat schimbările evidente pe care le-a „bifat” artista atunci când vine vorba despre felul în care arată, dar și în care se pozează. Chiar dacă preferă să nege vizibilele ajustări, Loredana s-a împrietenit bine cu medicul estetician. Fața-i dezvăluie acest lucru, dar și corpu-i.

Pe de altă parte, nu putem să-i refuzăm Cezarului ce este al lui. La cei 50 de ani pe care i-a împlinit în vara acestui an, Loredana surclasează multe dintre domnițele care astăzi au jumătatea vârstei ei. Artistă cameleon, blonda a reușit să se mențină în topul preferințelor publicului indiferent de vreme și de vremuri. Fără doar și poate, asta înseamnă să fii cu adevărat artist. Mai mult decât atât, sexualitatea pe care o emana acum 20 de ani când poza în celebra revistă Playboy s-a păstrat și în zilele noastre. Așadar, Lori, stăpâna șoselelor, dar și stăpâna showbizz-ului românesc.

Publicat: 24 Nov. 2020, 20:59 Vedete
Pe aceeași temă