Lora, mesaj pentru doamne și domnișoare! ”M-am lovit de impostori toată viața”

Publicat: 16 Sep. 2020, 15:44 Vedete

Frumoasa artistă Lora a transmis un mesaj pentru doamne și domnișoare. Cu lecțiile învățate din trecut, artista le avertizează pe acestea să aibă grijă cu ce fel de oameni intră în contact.

Astfel că, artista susține că orice doamnă sau domnișoară ar trebui să aibă grijă ”ce fel de oameni” validează, căci unele persoane tind să fie impostoare și să se considere superioare. Lora a mărturisit că s-a confruntat cu aceste tipologii de persoane.

„Ai grijă de tine, draga mea. Ai grijă ce fel de oameni validezi. Puțini dintre cei care au succes și l-au construit prin calitate, iubire și respect pentru oameni. M-am lovit de impostori toată viața, de superioritatea cu care m-au tratat şi măsurând piedicile pe care mi le-au pus am realizat cât îi doare existența unora ca mine. Şi totuși am rezistat şi voi rezista. Rezistați și voi acolo unde sunteți! God is good!”, a transmis Lora pe o rețea de socializare.

View this post on Instagram

Ai grijă de tine, draga mea. Ai grijă ce fel de oameni validezi. Puțini dintre cei care au succes și l-au construit prin calitate, iubire și respect pentru oameni. M-am lovit de impostori toată viața, de superioritatea cu care m-au tratat şi măsurând piedicile pe care mi le-au pus am realizat cât îi doare existența unora ca mine. Şi totuși am rezistat şi voi rezista. Rezistați și voi acolo unde sunteți! God is good! #ganduri Mulțumesc @paulinabuldumea pentru makeup. Ești minunată! ❤🌟

A post shared by LORA (@loraofficial) on

Lora și Ionuț Ghenu au stat 5 luni în Bali din cauza pandemiei de coronavirus

Le-a fost greu la început, mai ales că celebrul cuplu a plecat în vacanță chiar cu puțin timp înainte de a izbucni pandemia și înainte de a se răspândi la nivel mondial virusul din China. Dar au reușit să treacă peste tot, împreună. În prezent, cei doi se află în România, alături de cei dragi. Și-au reluat activitățile zilnice, dar nu uită că au avut parte și de momente mai puțin bune în călătoria lor din Bali care ar fi putut să le creeze probleme de sănătate mari.

„Întoarcerea acasă a fost peste aşteptările noastre. Am fost foarte bine primiţi de la vamă, avionul nostru nu a mai putut să aterizeze în România din cauză că deodată e zonă roşie şi am aterizat în Sofia. De acolo a venit o firmă de transport care ne-a luat. În prima zi am aruncat bagajele în living. Nu le-am desfăcut nici acum. Am fost să ne vedem prietenii. A doua zi a fost ziua mea de naştere. Apoi am început intâlniri, studio-uri am avut şi o şedinţă foto azi”, a explicat Lora.

Publicat: 16 Sep. 2020, 15:44 Vedete
Pe aceeași temă