Liviu Vârciu, anunț trist despre Nea Mărin: „Am să vă dau o veste rea”

Publicat: 13 sept. 2022, 16:18 Autor: Camelia Vedete

Liviu Vârciu, anunț trist despre Nea Mărin. Liviu Vârciu și Nea Marin au o relație foarte apropiată, chiar de tată-fiu. Cei doi vorbesc mai mereu, de aceea Liviu și-a permis să facă anunțul despre „tatăl adoptiv”.

Liviu Vârciu a postat pe rețelele de socializare un mesaj despre Nea Mărin. Se pare că acesta s-a operat de apendicită la 64 de ani. Intervenția chirurgicală a fost una ușoară și se pare că Nea Mărin este în afara orcărui perciol.

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇹🇩 (@neamarinofficial)

Nea Mărin și Liviu Vârciu au o relație tată-fiu

Liviu Vârciu, anunț trist despre Nea Mărin. Mai mult, deși au relații tensionate la televizor, Liviu Vârciu are o legătură apropiată cu Nea Mărin. Asta după ce i-au apropiat emisiunile în care au fost implicați împreună. Pentru a-i fi alături de la distanță, Liviu Vârciu a făcut anunțul operației lui Nea Mărin pe Instagram. Pentru a-și ține fanii la curent cu ceea ce se întâmpla în viața lui și a apropiaților lui.

Nea Mărin, poveste tristă de viață

Nea Mărin, despre durerea din suflet pe care puțini i-o cunosc. Unicul lui fiu a murit imediat după naștere: „Am avut un băiat, dar a plecat repede!”

Nea Mărin, poveste tristă de viață. Nea Mărin, pe numele lui real Marin Barbu, este unul dintre cele mai îndrăgite și carismatice personaje din televiziunea din România.

Cunoscutul dansator și coregraf apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața publicului, însă puțini știu drama prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani. Pe atunci, Nea Mărin și soția lui au trăit cea mai grea durere pe care o poate trăi un părinte: să-și îngroape propriul copil.

Publicat: 13 sept. 2022, 16:18 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă