Liviu Vârciu a rămas cu sechele grave după Covid! A cerut ajutorul medicilor

Publicat: 28 Oct. 2021, 13:44 Vedete

Temutul virus a făcut ravagii în corpul lui Liviu Vârciu. Chiar dacă s-a vindecat de Covid, urmările sunt tot grave, iar acesta a solicitat ajutorul medicilor. 

Liviu Vârciu se luptă cu urmările virusului care a făcut prăpăd în România. El a fost infectat cu Covid-19 și a reușit să câștige lupta cu boala. Cu toate astea, a rămas cu anumite sechele.

Fanii lui s-au speriat după ce acesta s-a pozat în prezența unor medici care se îngrijeau de starea lui de sănătate vulnerabilă.

A rămas cu sechele grave după Covid

Liviu Vârciu și-a făcut mai multe analize și-a dat seama cât de afectat a fost organismul său.

Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai uşoară de Covid, dar chiar şi aşa, analizele mi-au ieşit rău şi când am fost depistat pozitiv, şi acum.

Nu am avut gust şi miros. Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni. Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează.

Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni”, povestea Liviu Vârciu în trecut pentru Impact.ro.

Publicat: 28 Oct. 2021, 13:44 Vedete
Pe aceeași temă