Liviu Teodorescu: ”Prezența ei în viața mea îmi aduce aminte de mine și de dragostea mea necondiționată pentru muzică, de la începuturi!”

Publicat: 20 Oct. 2017, 18:01 General
Liviu Teodorescu: ”Prezența ei în viața mea îmi aduce aminte de mine și de dragostea mea necondiționată pentru muzică, de la începuturi!”

Liviu Teodorescu este artistul despre care poți spune că îi cântă sufletul chiar și atunci când plânge. Muzică și dragoste, iar ordinea este fix aceasta, iată care sunt cele două ”infinituri” între care se dă bătălia vieții lui.
Despre micile războaie, în sensul pozitiv al cuvântului, am discutat zilele trecute cu artistul. Am aflat lucruri interesante.

Liviu, ești un tânăr care a accesat celebritatea atunci când alții încă nu știau ce înseamna ei cu adevărat pe acest pamant. Cum te-a găsit ea și cum ai reușit să funcționezi cu ea, astfel încât să rămâi același băiat liniștit, îndrăgostit de muzică?

Crede-mă că și eu am accesat celebritatea când habar n-aveam ce e cu mine pe lumea asta, dar ceva m-a ținut cu picioarele pe pământ. Cred că faptul că nu am primit nimic de-a gata. Și munca multă din spate, pasiunea și faptul că scopul meu n-a fost celebritatea, ci bucuria de a cânta și de a face muzică.

Ce a însemnat muzica în viața ta, ce înseamnă astăzi și cum te-a ajutat ea să fii cel de astăzi?

Muzica e rațiunea mea de a trăi. Nu cred că trece un minut din viața mea (literalmente) fără să mă gândesc la muzică, la ce piese am de făcut, la parcursul meu ca artist. Evoluția mea ca artist coincide cu evoluția mea spirituală, iar ultimul an m-a făcut să realizez asta mai mult ca oricând. Mulțumesc lui Dumnezeu că a lăsat muzica în viața mea.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Oct. 2017, 18:01 General
Pe aceeași temă