Livia, mesaj pentru Cătălin Bordea înainte de separare. Ce i-a transmis cu lacrimi în ochi: „I-aş sta alături indiferent de ce primim de la viaţă”

Publicat: 30 nov. 2023, 11:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Livia şi Cătălin Bordea au luat-o pe drumuri separate după o relaţie de 11 ani. Comediantul a făcut tot ce i-a stat în putinţă să îşi salveze căsnicia, însă pentru el finalul poveştii a fost tragic. Nimeni nu se aştepta ca povestea lor să se termine astfel, mai ales după ce Livia i-a declarat iubirea în public în urmă cu doar câteva luni. Bruneta i-a transmis atunci un mesaj care a emoţionat o ţară întreagă.

La începutul acestui an, Cătălin Bordea a participat la America Express, show pe care a reuşit să îl câştige alături de bunul său prieten, Nelu Cortea. Deşi iniţial s-a zvonit că va face echipă cu Livia, în cele din urmă a plecat alături de colegul său de scenă.

Drumul până la marele premiu a fost unul dificil. Cei doi au trecut prin probe de foc, dar toată munca lor a meritat. Au plecat acasă cu premiul cel mare şi o experienţă pe care nu o vor uita niciodată.

Ce mesaj i-a trimis Livia lui Cătălin Bordea la America Express

De departe, cel mai greu şi emoţionant moment pe care l-au trăit a fost în ziua în care au primit veşti de la cei dragi de acasă. După o zi grea cu multe jocuri, cei doi au primit din partea producţiei scrisori din partea familiei.

Cătălin Bordea a început să plângă, după ce a citit rândurile scrise de cea care îi era soţie: „Eu nu știu cum este dragostea adevărată sau cum poate fi definită. Nu știu ce ne-a adus împreună pe noi doi. Nu știu mereu să arăt cât de mult înseamnă pentru mine, știu însă că doar lângă el pot să fiu eu. Fiecare zi există doar pentru că există el. Orice lucru bun sau rău îl pot împărtăși doar cu el. Știu că aș face orice să fie fericit! Ştiu că i-aş sta alături indiferent de ce primim de la viaţă. Noi doi avem sens doar împreună. Că eu fără el nu am. Nici sens, nici rost, nici suflet. Te iubesc! Livia”.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 30 nov. 2023, 11:40 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×