Limba e vedeta! Top 40 de celebrități care au aprins imaginația bărbaților cu gesturi erotice pe plajă

Publicat: 02 Aug. 2020, 22:25 Vedete

Hai că sunt simpatice și cu limba scoasă! CIAO.RO vă prezintă un top care va lăsa mult loc imaginației. Chiar dacă ați fost învățați atunci când erați mici să nu scoateți limba, acum e la modă să faci asta, mai ales prin poze, iar vedetele noastre stăpânesc cel mai bine acest ”sport”. 

Miley Cyrus a stabilit acest trend al limbii scoase în timpul ședințelor foto, și nu numai. Gestul a fost împrumutat și de vedetele noastre care și-au dorit să arate că au și ele o parte ”obraznică” pe care simt nevoia s-o exprime astfel.

Toate sunt simpatice în astfel de poze, însă unele au dus acest obicei la nivel de ”artă”, iar limba lor s-a transformat ușor-ușor într-un ”accesoriu” indispensabil în mai toate pozele. Vezi cazul Deliei, acolo unde scosul limbii este marcă înregistrată deja!

Cu siguranță că toate cele 40 de vedete care se regăsesc în topul nostru și-au propus să arate cât mai senzual în timp ce făceau poze cu limba scoasă, însă trebuie să recunoaștem că nu toate sunt ”profesioniste” la acest capitol, dar cu siguranță instantaneele nu trebuie ratate, pentru că fiecare a avut ce arăta!

Mai ales că majoritatea dintre ele au fost surprinse în astfel de ipostaze în timp ce erau pe litoral, iar spectacolul vizual va fi și mai mare! Pentru că la capitolul sex-appeal toate merită locul 1.

 

 

Publicat: 02 Aug. 2020, 22:25 Vedete
Pe aceeași temă